Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Užsienyje taisyklės kitokios, todėl tai nesiskaito“: jauna britė papasakojo apie savo patirtis atostogaujant

34-erių Georgie sako, kad niekada nesvajoja būti neištikima savo partneriui namuose, Jungtinėje Karalystėje. Tačiau, pasak moters, jai „kažkas nutinka“, kai išvyksta atostogauti su draugais į užsienį, rašo „Mirror“.
Seksas
Seksas / Shutterstock nuotr.

Turbūt esate girdėję frazę „Kas nutinka Las Vegase, tas ir lieka Las Vegase“. Būtent tokia logika vadovaujasi ir daugelis žmonių, kurie per atostogas be jokio sąžinės graužimo būna neištikimi savo partneriams. Atostogų romanas – dažnai pasitaikantis reiškinys, kuriam pasiduoda įvairiausi žmonės.

Girtis tuo ryžtasi ne daugelis, vis dėlto tokie, kaip Georgie sutiko papasakoti, kaip ilgus metus apgaudinėjo įvairius savo partnerius. Tiesa, kalbėdama su „Mirror“ ji nesutiko atskleisti savo pavardės.

Glazge gyvenanti moteris tarp savo draugų garsėja tuo, jog yra įsitikinusi, kad atostogaujant užsienyje galioja kitos taisyklės dėl neištikimybės.

„Tai tiesiog kažkas, kas nutinka, kai esu ne namuose, bet užsienyje. Neištikima esu ne per kiekvienas atostogas, bet per daugumą jų“, – sakė Georgie.

Ji prisiminė, kad viskas prasidėjo 20-ies, kai buvo užmezgusi pirmuosius rimtus santykius.

„Buvau Graikijoje su draugėmis. Ten susipažinome su vaikinu iš viešbučio, kuriame gyvenome. Jo draugai ir mano draugės bendravo kaip viena didelė grupė. Taip jau išėjo, kad per tas atostogas mes su juo porą kartų suartėjome ir užsiėmėme seksu“, – pasakojo jau beveik penkiolika metų nepadorų įprotį turinti anglė.

Baltic Tours nuotr./Draugių poilsinė kelionė
Baltic Tours nuotr./Draugių poilsinė kelionė

Georgie nėra ištekėjusi, tačiau pastaruosius penkerius metus ji turėjo ilgalaikius ir, iš šono žiūrint, laimingus santykius. Ji neslepia, jog vieną dieną norėtų sukurti šeimą – ištekėti už dabartinio partnerio.

Ar galėtų būti jam neištikima? Georgie sako, kad Jungtinėje Karalystėje, kur jie gyvena, tikrai to nepadarytų. Tačiau atostogaujant jai „kažkas atsitinka“.

„Nemanau, kad man kažkas negerai, kad yra kažkokia pagrindinė priežastis. Tai tiesiog kažkas, kas nutinka, kai esu kitoje vietoje“, – samprotavo ji.

Jauna moteris neslėpė, kad tokios patirtys jai – lyg prisiminimas „laukinių dienų“, kai gyveno vakarėliuose, jautėsi laisva.

„Manau, kad taip pat aš turiu didelį lytinį potraukį ir tai išryškėja per atostogas. Be to, aš ir mano draugės esam patrauklios, todėl dažnai sulaukiame dėmesio iš kitų“, – „Mirror“ sakė britė.

123RF.com nuotr./Draugių atostogos
123RF.com nuotr./Draugių atostogos

Ji pasakojo, kad ne visada neištikimybė – seksas: „Keletą kartų tai buvo ne seksas, o tik vakaras su kitu vyru kalbantis, geriant ir bučiuojantis.“

Apie tai, ar neištikimybę užsienyje ji laiko mažesne nuodėme nei neištikimybę namuose, ji sakė: „Stengiuosi apie tai negalvoti. Tuo metu esu toli, manęs niekas negali „užtikti“, todėl manau, kad tokia neištikimybė – ne tas pats, kas neištikimybė savo namuose, savame mieste.“

Išgelbėtų tik santuoka

Georgie sako, kad ji niekada nepratęsia bendravimo su vyrais, su kuriais buvo neištikima. Taip pat nesidalina savo asmeniniais duomenimis. Dalis šių vyrų, anot moters, yra „atviruose santykiuose, t.y. jų partnerės neprieštarauja, jog vyrai užmegztų intymų ryšį ir su kitais žmonėmis.

„Nemanau, kad mano partneris kada nors sužinotų, kad esu jam neištikima. Bet taip pat nemanau, kad jis galėtų mane apgaudinėti“, – sakė ji.

Paklausta, kas padėtų jai grįžti į doros kelią, Georgie sakė, jog santuoka būtų tas lūžio taškas, po kurio ji nebegrįžtų prie senų įpročių.

„Jokiu būdu taip nesielgčiau susituokusi, nes noriu susilaukti vaikų. Taigi, vestuvės man tikrai padėtų“, – „Mirror“ sakė ji.

Vyrai tolerantiškesni

Tokių kaip Georgie – daugybė. Pasak Jessicos Leoni, IllicitEncounters.com sekso ir santykių ekspertės, per atostogas trumpalaikius romanus užmezga labai daug žmonių. Ir tai lemia svaigalai bei laisvės pojūtis.

„Artumas yra pagrindinė priežastis, kodėl žmonės būna neištikimi atostogaudami užsienyje. Jei esate nutolę nuo savo partnerio už tūkstančius mylių, neišvengiamai stiprėja tikėjimas, kad galite išsisukti. Būdami užsienyje ir išėję iš kasdienių rūpesčių, žmonės jaučiasi laisvesni, o tai gali paskatinti neištikimybę. Žinoma, alkoholis yra svarbus veiksnys.“

Vida Press nuotr./ Flirtas
Vida Press nuotr./ Flirtas

Neseniai susituokusių pažinčių tinklalapyje atliktas tyrimas, kuriame dalyvavo 1800 vyrų, atskleidė, kad stulbinantys 77 procentai nemanė, kad žaidimai per atostogas laikomi „tikra neištikimybe. Tačiau jų partnerės moterys žiūrėjo daug niūriau – tik 27 procentai manė, kad tai „nesiskaito.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius