-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 07 16

Skaudi Eglės istorija: vyras nenorėjo 3-io vaiko, nutarusi gimdyti išgirdo – skiriamės

Dešimt metų gyvenimą su antrąja puse kūrusi Eglė sako niekada nemaniusi, kad tokia istorija galėtų nutikti jai. Pora augino du vaikus – ketverių berniuką ir dvejų mergaitę. Šeimoje prasidėjus santykių krizei – nesutarimams, moteris sužinojo, kad yra jau porą mėnesių nėščia. Vyras trečio vaiko nenorėjo ir, pasak moters, spaudė ją nutraukti nėštumą. Dvejonėse paskendusi Eglė priėmė sprendimą gyvybę išsaugoti. Kai tai pasakė savo vyrui, išgirdo – skiriamės.
Nusiminusi moteris
Nusiminusi moteris / 123RF.com nuotr.

Savo istorija su 15min Eglė sutiko pasidalyti norėdama paskatinti kitas moteris, susidūrusias su kriziniu nėštumu, nevengti ieškoti pagalbos iš šalies. Būtent tokia pagalba, pašnekovės teigimu, jai padėjo išgyventi ypač sunkų gyvenimo etapą.

Vyras norėjo, kad Eglė nėštumą nutrauktų

Praėjusių metų rudenį, kaip pasakojo Eglė, jų šeimoje prasidėjo santykių krizė – pradėjo dažnai pyktis, o konkrečios priežasties tam lyg ir nebuvo. Tuo metu moteris dar nežinojo, kad yra jau du mėnesius nėščia.

„Tuo laikotarpiu jaučiausi labai keistai. Kadangi nežinojau, kad laukiuosi, to nesusiejau. Bet gali būti, kad jau tada sužaidė hormonai, norėjosi daugiau dėmesio, meilės. Vyras kaip tik pasidarė labai šaltas, abejingas. Labai daug verkiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius