Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 07 30

Susitikinėjimas 40-ies: stebinantys „Tinder“ atradimai ir vyrai, kurių daugiau nesinori sutikti

Susitikinėjimas, kai tau 20-imt ir 40-imt, kardinaliai skiriasi. Tam įtaką daro ne tik amžius, visiškai susiformavusios asmeninės savybės, bet ir besikeičiantis, technologijų kupinas pasaulis. Atrodo, dar vakar žmonės vienas kitam rašė laiškus ranka, o šiandien užtenka „Tinder“ programėlėje perbraukti į kairę arba į dešinę, kad atrastum „meilę“.
Pažinčių programėlė
Pažinčių programėlė / 123RF.com nuotr.

Tiesa, meilė čia nėra visiškai tinkamas žodis, nes daugelis pasakytų, kad internete galima rasti viską, bet tikrai ne meilę. 15min pašnekovė Gintarė (vardas pakeistas) sutiko pasidalinti savo patirtimi – ką reiškia iš naujo susitikinėti, kai tau 40-imt, ir ar galima surasti tokią antrąją pusę, apie kurią svajoji.

„Ilgą laiką aš net negalvojau apie jokius susitikinėjimus. Po dešimties metų nusprendžiau, kad noriu skirtis su savo vyru, todėl reikėjo laiko, jog susidėliočiau jausmus ir suprasčiau, ko noriu. Po kurio laiko vienatvės, tiksliau metų, mane pasinaudoti pažinčių programėle paskatino draugė. Ji tiesiog paėmė telefoną ir įrašė „Tinder“. Sakė – turėsi, su kuo susirašinėti, pasikelsi savivertę, o ir bendravimas tikrai nepakenks. Iš tikrųjų, pagalvojau, žmonėms reikia žmonių, tad tikėjausi, kad tai padės man surasti įdomių pažinčių ir pasidalinti savo emocijomis ar kasdienybe“, – apie pradžią pasakoja Gintarė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius