Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyro pozicija. 14 dalykų, kurių jis niekuomet nesupras apie moterį

Moterys iš Veneros, vyrai iš Marso – it gyvenimo klišė skambantis posakis sukurtas tikrai ne be reikalo. Per amžių amžius kylantys nesusipratimai tarp vyrų ir moterų bei nuolat aptarinėjami šių lyčių skirtumai bendro sutarimo tikriausiai niekuomet nepasieks.
Pirkiniai
Pirkiniai / „Shutterstock“ nuotr.

O juk jo ir nereikia! Vyrus žavi moterų paslaptingumas, erzina ilgi pašnekesiai su draugėmis, su kuriomis, atrodo, tik vakar valandų valandas praliurpė telefonu, o jų pasišokinėjimai maunantis pėdkelnes, vyrams sukelia gardų juoką, rašo womenshealthmag.com.

Daugelio moterų būdo bruožų ir jų veiksmų vyrai niekuomet neperpras! Pateikiame jums šmaikštų vyro sudarytą sąrašą dalykų, kurių vyrams suprasti apie moteris nelemta...

• Jūs išsitraukiate viską iš vienos rankinės ir persidėliojate į kitą... Ir tai darote visą laiką... Rimtai, nejaugi nebūtų paprasčiau tiesiog turėti vieną rankinę? Turėtumėte kur kas mažiau vargo.

• Nežinau, kaip čia išeina, bet visi reikalingiausi daiktai visuomet atsiduria tos didelės rankinės dugne... Argi neturėtumėte žinoti, kur įsidėjote tuos amžinai pradingstančius raktus? Ar tikrai ieškote jų savo rankinėje, o gal netyčia pradėjote kuistis svetimoje? :)

„Shutterstock“ nuotr./Vyras
„Shutterstock“ nuotr./Vyras

• Jūs ištisus mėnesius renkatės šukuoseną... Net ir tiltai greičiau pastatomi...

• Jūs matuojatės VISKĄ. Kiekvieną dydį, kiekvieną stilių, visą laiką... Ačiū Dievui už parduotuves, kuriose yra kur atsisėsti jūsų vaikinui, galbūt kada nors ateityje ten dar sugalvos įrengti ir televizorių, o šalia jo – alaus pilną šaldytuvą! Ech, juk galima pasvajoti...

• Kaip apsipirkinėjimas gali tapti socialine veikla? Kartą su draugu nusprendėme tai išbandyti. Nepatiko. Mes netgi prisiekėme to niekada gyvenime nekartoti. Mes apie tai net nekalbame. Tiesiog pernelyg nepatogu...

• Kalbant apie socialines veiklas... Kodėl jums reikia draugių kompanijos einant į tualetą? Juk ten žmonės eina atlikti gamtinių reikalų, o ne rengti susitikimus... Kai vaikinai lankosi tualete, jie užtrunka minutę – tiek laiko „meditacijai“ visiškai užtenka ir ten draugo kompanijos mums tikrai nereikia!

• Apie ką įmanoma šitiek laiko šnekėtis su drauge telefonu? Argi nebuvote susitikusios vos prieš porą dienų? Juk per tas dienas tik dirbote ir miegojote, tad apie ką jūs galit šitiek laiko pasakotis?

Blakstienų rietiklis. Kas čia per velnias?! Tai žmogžudystės įrankis, tiesa? Būkite atviros – šitą prietaisą turite vien tam, kad prireikus turėtumėte kuo apsiginti?

• Kiek galima ruoštis einant miegoti... Argi per šitiek metų dar neįvaldėte šio proceso? Juk mūsų lova yra miegamajame, o ne kitame pasaulio gale...

• Rimti pokalbiai po sekso... Ir nesvarbu, ar tai buvo 30 minučių trunkantis maratono seksas ar 3 minučių sprintas, mes po jo būname pervargę. O jūs susisukate į antklodę ir pradedate rimtas šnekas. Kaip jums tai pavyksta?

Šokoladas. Jis skanus, bet juk ne TOKS skanus... Kodėl jums su šokoladu tiesiog neišsinuomojus kambario? :)

• O dieve, jūsų spinta! Vyrai sako, kad jūs pamišę dėl batų, bet, pasirodo, jūs pamišę ir dėl sijonų, ir dėl suknelių, ir dėl palaidinių, ir šalikėlių, ir kojinių... Sąrašą būtų galima dar tęsti... Trumpai tariant, pažvelgus į jūsų spintą, mums gėda dėl skurdaus savo garderobo!

• Kas vyksta su tais žvilgančiais aksesuarais? Ar jūs manote, kad pamesite savo batus, jei jie bus nepakankamai padengti blizgučiais? Nieko baisaus – tuomet galėsite nusipirkti naujus, juk bus smagu! O mes tiesiog pasėdėsime ir pasvajosime apie tą alaus pilną šaldytuvą...

• Jūsų balso tonas tampa tooooks aukštas, kai pamatote mažus šuniukus ar kačiukus. Šį fenomeną mokslininkams derėtų išsamiau ištirti...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius