TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Klasikinis vaišių stalo herojus – jautienos kepenėlių paštetas

Paštetas yra vienas geriausiai pažįstamų visų laikų užkandžių daugelyje kultūrų. Vienas įdomiausiai derinamų patiekalų, puikiai tinkantis ir prie duonos, ir prie sūrio ar kaip užtepas prie daržovių. Ir tikrai negalime skųstis paštetų receptų stygiumi.

Todėl šįkart išbandykite maisto entuziastės Aurelijos variaciją – purųjį jautienos kepenėlių paštetą su citrusiniais poskoniais.

Ingredientai:

  • 400–500 g jautienos kepenų;
  • ~120 ml alyvuogių aliejaus;
  • 200 g sviesto;
  • 2 svogūnai;
  • 1 vidutinio dydžio morka;
  • 1 obuolys;
  • didelis raudonasis greipfutas;
  • 1/2 žaliosios citrinos;
  • druska;
  • pipirai.

Kaip paruošti paštetą, žiūrėkite vaizdo įraše. Skanaus!

VIDEO: Klasikinis vaišių stalo herojus – kepenėlių paštetas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius