Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Sultingi ir minkšti vištienos ir daržovių kotletukai su sūriu

Kotletai pietums? Turbūt neskamba labai egzotiškai. Bet ar nėra taip, kad metų metais esame užstrigę viename ir tame pačiame jų recepte? Galbūt juos taip gamindavo močiutė, mama, o dabar ir mes patys? Tradicijas saugoti būtina, tačiau kotletai gali būti labai įvairūs, todėl nepamirškite eksperimentuoti.
Vištienos kotletukai
Vištienos kotletukai / Aurelijos Gurskienės nuotr.

Maisto entuziastė Aurelija Gurskienė naujausioje laidoje „Namie skaniausia“ kotletukus gamina iš vištienos filė, su daug daržovių ir sūrio. Moteris atskleidžia, kuris ingredientas padės jiems tapti sultingais ir minkštais.

Maždaug 12 kotletukų reikės:

  • 500–600 g vištienos vidinės filė;
  • 1/2 vidutinės cukinijos;
  • 1 vidutinio dydžio svogūno;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 1 mažo obuolio;
  • 1 kiaušinio;
  • 1 valg. šaukšto natūralaus jogurto;
  • 6 valg. šaukštų džiūvėsėlių;
  • druskos;
  • pipirų.

Skanaus!

Kaip paruošti kotletukus, žiūrėkite vaizdo įraše:

VIDEO: Pietų stalui: skanieji vištienos ir daržovių kotletukai su sūriu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius