-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 07 /2023 05 31

Sveikatą be vaistų pasirinkusi medikė D.Povilauskienė siūlo atsisakyti trijų produktų

Savo karjerą pradėjusi pediatrijoje, šiandien Dainora Povilauskienė save įvardija gydytoja natūropate. Mat, dar studijų metu jos galvoje nuolat kirbėjo mintis, kad vaistai – tik greitoji pagalba, o ligų priežastys slypi daug giliau. Po įvairialypių studijų ji atrado organizmo būklę nustatantį biofunkcinį tyrimą. Su medike kalbamės apie tai, kas lėmė jos profesinį pokytį, apie požiūrį į maisto papildus bei apie tai, kaip palaikyti gerą savijautą nieko nekainuojančiais būdais.
Dainora Povilauskienė
Dainora Povilauskienė / Asmeninio albumo nuotr.

Dainora pabrėžia, kad visi jos mokslai – natūralios medicinos srities studijos Rusijoje, JAV, Prancūzijoje, Vokietijoje, Italijoje ir Lietuvoje – susiję su paieškomis, kaip padėti organizmui pasveikti be vaistų.

Ji neatmeta tradicinės medicinos gydymo būdų ir sako, kad sergant autoimuninėmis ligomis, vėžiu, psichikos liga, patyrus traumą ar prireikus operacijos, būtina pasikliauti šiuolaikinės medicinos pasiekimais. Tačiau yra daug vadinamųjų gyvenimo būdo ligų (hipertenzija, diabetas, podagra ir pan.), kurios, jos įsitikinimu, sėkmingai gydomos natūraliais būdais, jeigu žmogus ir pats deda pastangas jaustis geriau.

Papasakokite apie savo kelio pradžią – kodėl pasirinkote mediciną ir kodėl nusprendėte pasukti ne gydymo, bet sveikatinimo keliu?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius