Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Hanoverio šunys gurkšnoja alų

Jei yra alaus, turi būti ir aludė. Paaiškėjo, kad tai – puiki verslo idėja.
Gera naujiena šunims – jie gali mėgautis šunų alumi prie savo staliuko!
Gera naujiena šunims – jie gali mėgautis šunų alumi prie savo staliuko! / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Šuo Alus

Šunų poreikiai nuolat auga: madingi drabužiai, antkakliai, krepšiai. Tačiau nuo šiol keturkojai mūsų draugai gali mėgautis ir alumi. Pagal specialų receptą išvirto alaus Hanoverio šunys gali paragauti kompanijoje su į save panašiais, už staliuko, skirto pastoviems lankytojams.

Kuo arčiau viename miesto turguje esančio baro, tuo spartesnis darosi koli, vardu Heksė, žingsnis. Nespėjęs peržengti slenksčio, šuo puola prie pažįstamo staliuko, įrengto greta baro. Drauge su kitais šunimis kalė įsitaiso prie apvalios medinės lentos su dubenėliais, alaus buteliais ir šunų delikatesais. Keturkojų savininkai tuo metu bendrauja tarpusavyje gurkšnodami vandenį.

Šios užeigos savininkė Petra Bettnes sako, kad gėrimai ir skanumynai – baro sąskaita. Heksė čia susitinka su savo naujaisiais draugais jau du mėnesius.

Šunų aluje nėra nei cukraus, nei druskos, nei alkoholio – tik vanduo, stiprus buljonas ir proteinai. Šį alų jau porą metų gamina olandas Arjanas Berendsenas, turintis Zelheme gyvūnų parduotuvę.

Mintis įrengti šunims atskirą staliuką šeimininkei šovė į galvą atsitiktinai. P.Bettner turi parduotuvę, kurioje parduoda viską, kas skirta namams, sodui ir naminiams gyvūnams. Iš savo tiekėjo ji sužinojo, kad dabar jau yra ir šunų alaus. Apie tai išgirdęs Petros vyras pajuokavo, kad prie alaus reikia ir staliuko aludėje. Šitaip iš pašmaikštavimo radosi puiki verslo idėja.

Garsas apie šunų staliuką pasklido greitai. Mat parke priešais parduotuvę šeimininkai nuolat išveda pasivaikščioti savo keturkojus. Taksės Tesės šeimininkė užsuko į barą, kad susipažintų su kitais šunų savininkais. Ji veterinarė ir mielai konsultuoja įvairiais šunų sveikatos klausimais.

Maždaug po pusvalandžio keturkojai svečiai pradeda skirstytis. Daugelis su malonumu ir vėl čia grįš. Heksės šeimininkas savo augintinei jau rezervavo vietą kitam kartui, tačiau dėl viso pikto prigriebė buteliuką šunų alaus ir į namus. Šiame Kribico turguje jo galima įsigyti už 1,99 euro. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius