Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 03

Parker bučiavosi su Grantu dėl visų Amerikos moterų

Sarah Jessica Parker vienam iš bulvarinių leidinių atskleidė, kad filmuojantis komedijoje „Kur, po velnių, tie Morganai?“ ją apspardė karvė.
Filmas „Tai kur po velnių tie Morganai?“
S.J.Parker / Kadras iš filmo

Aktorei gan sunkiai sekėsi perimti kaimo gyvenimo nuotaiką filmuojantis juostoje „Kur, po velnių, tie Morganai?“, kur vaidina su Hugh Grantu. Dar labiau ją nuliūdino, kai prodiuseriai nusprendė filme palikti nevykusį susitikimą su gyvūnu paskutinėje scenoje.

„Nelabai mane gundė karvės melžimas, jodinėjimas arkliu ar šaudymas iš ginklo. Galvoje sukosi daug idėjų ir įvairių minčių, bet nė viena iš jų nebuvo susijusi su karvių melžimu. Negana to, viena iš tų karvių man įspyrė, o prodiuseriai tą sceną paliko filme, kad visi galėtų pasigrožėti mano nesėkme. Bet manau, kad tas gyvūnas vėliau suprato keblią mano padėtį ir kad aš nesu jos aplinkos žmogus“, – nesklandumais, patirtais kaime, dalijosi „Sekso ir miesto“ žvaigždė.

Nepaisydama nesėkmingo susidūrimo su galvijais, aktorė džiaugėsi galėjusi išpildyti seną svajonę – vaidinti su H.Grantu.

44 metų aktorė ir trijų vaikų mama tinklaraščiui parade.com papasakojo: „Bandžiau gauti pagrindinius vaidmenis filmuose „Ketverios vestuvės ir vienos laidotuvės“ ir „Devyni mėnesiai“ – juose pagrindinį vyro vaidmenį atliko H.Grantas. Manau, norėjau būti jo partnerė bet kokioje romantinėje komedijoje dar nuo tos dienos, kai amerikietės sužinojo apie H.Grantą ir jį įsimylėjo“, – susižavėjimo britų kino žvaigžde neslėpė S.J.Parker.

„Kiekvieną kartą bučiuodama H.Grantą aš jam pabrėždavau, kad tai darau dėl visų Amerikos moterų“, – šmaikštavo aktorė.

Romantinė komedija „Tai kur, po velnių, tie Morganai?“ pasakoja apie tobulą gyvenimą susikūrusią porą iš Manhatano. Jie dirba svajonių darbus, gyvena svajonių namuose, jų draugai – rinktinė publika... Jų gyvenime trūksta tik tobulos santuokos. Tačiau santuokos problemos nublanksta prieš išbandymą, kurį jiems atneša likimas: pora tampa užsakomosios žmogžudystės liudininkais.

„Tai kur, po velnių, tie Morganai?“ – kinuose nuo vasario 5 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius