Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Daugiau nei teatras“: apie spektaklį, kuriam scena montuojama 16 valandų

85-ąjį sezoną pradėjęs Klaipėdos dramos teatras kviečia pažinti savo žmones. Šį kartą – spektaklių aptarnavimo dalies vedėją Rytį Veverskį.

R.Veverskis Klaipėdos dramos teatre dirba nuo 1998-ųjų. „Man teatras – kolektyvinis darbas ir interesų derinimo menas“, – kalbėdamas apie žiūrovams nematomą teatro pasaulį kalbėjo R.Veverskis.

Laidoje jis pasakoja apie teatro užkulisius, ko nemato, apie darbo tempą, atsakomybę. Laidoje išgirsite ir apie spektaklį, kuriam scena montuojama 16 valandas.

„Nenusakomas jausmas, kad darai kažką bendro su visais“, – apie motyvą, vedantį tolyn dirbti teatre pasakoja R.Veverskis. Laidoje „Daugiau nei teatras“ nuskambės ir kuriozinės istorijos, nutinkančios teatre.

Nauja Klaipėdos dramos teatro laida „Daugiau nei teatras“ – apie tuos nematomus žmones, kurie tikrove verčia neįmanomus dalykus. Teatro šeima yra didelė ir įvairi – šia laida siekiama atskleisti jos įvairovę ir žmogiškų istorijų tinklą, kuris kasdien pinamas teatre. Teatro magijos šaknys yra čia – užkulisiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius