Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Daugiau nei teatras“: teatro vadovas Tomas Juočys apie laužomas taisykles

Klaipėdos dramos teatro komandos kuriama laida „Daugiau nei teatras“ kviečia į pažintį su teatro vadovu Tomu Juočiu. Laidoje garsaus uostamiesčio teatro vadovas papasakos, kaip pasiekti, kad darbuotojai jaustųsi gerai.

„Daugiau nei teatras“ – tai laida, supažindinanti su Klaipėdos dramos teatro žmonėmis, kurie paprastai žiūrovams nematomi. Laidos kūrėjai atvėrė teatro užkulisių duris, siuvyklą, grimo kambarius. Šį kartą savo kabineto duris atvėrė teatro vadovas Tomas Juočys.

Laidoje jis prisipažins, kad kabineto stalas nėra toji vieta, kur jis praleidžia daugiausiai. „Mano karjera teatre neprasidėjo nuo vadovo. Buvau ir pavaduotojas, ir vadybininkas, ir pastatymų vadovas. Ir supranti, kad visas reikalas – bendravimas. Svarbu, kad žmonės jaustųsi patogiai, kai jie nebijo savo sprendimų, jie padarys geriausiai“, – teigė T.Juočys.

Laidoje nuskambės ir vaikystėje puoselėta svajonė užaugus dirbti archeologu ar žurnalistu. Tačiau likimas nuvedė į teatrą.

„Teatras gali būti visoks ir visur“, – įsitikinęs T.Juočys. Anot jo, nėra ribų, kurių nebūtų galima peržengti. Kaip ir Klaipėda – čia gali gimti didžiausi spektakliai.

„Teatras parodo, kaip mes gyvename. Atskleidžia gyvenimą tokį, koks jis yra“, – tikino teatro vadovas, sulaukiantis pastabų, kad kartais teatras pernelyg žiaurus. Scena atspindi gyvenimo realijas.

„Tie, kurie dirbame teatre – esame laimingi žmonės“, – pripažįsta Klaipėdos dramos teatro vadovas.

T. Juočį kalbino tarptautinių projektų koordinatorė Augustė Rumbutytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius