-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kultūros ministras ir prezidento patarėja atvyko į aktorės V.Kuodytės spektaklį atsiprašyti

Kultūros ministras Mindaugas Kvietkauskas bei prezidento patarėja Sonata Šulcė ketvirtadienio vakarą atvyko į aktorės Viktorijos Kuodytės spektaklį atsiprašyti dėl nesusipratimo, kai ji nebuvo įleista į Prezidentūrą atsiimti Nacionalinės kultūros ir meno premijos.
Viktorija Kuodytė ir Mindaugas Kvietkauskas
Viktorija Kuodytė ir Mindaugas Kvietkauskas / Arno Strumilos / 15min nuotr.

„Atvykau į Jaunimo teatro spektaklį, kur ji vaidina, su Prezidentūros atstovais jos asmeniškai atsiprašyti ir suderinti oficialų iškilmingą premijos įteikimą, kaip turi būti“, – LRT televizijai sakė kultūros ministras.

M.Kvietkauskas ir prezidento Gitano Nausėdos patarėja švietimui ir kultūrai S.Šulcė atvyko į spektaklį „Autonomija“, kuriame V.Kuodytė vaidino.

Prezidentūroje ketvirtadienį apdovanoti Nacionalinių kultūros ir meno premijų laureatai, tačiau V.Kuodytė į ceremoniją nebuvo įleista, pasak Prezidentūros, dėl „administracinės klaidos“, nes ji nebuvo įtraukta į apdovanojamųjų sąrašą. Leidimų biurui derinant formalumus dėl leidimo suteikimo, laureatė išėjo ir su ja nepavyko susisiekti telefonu.

G.Nausėda feisbuke asmeniškai atsiprašė aktorės, pabrėždamas, kad žavisi aktorės kūryba ir „asmeniškai išgyvena“ dėl šios situacijos. Jis žada asmeniškai apdovanoti V.Kuodytę bei parodyti jai „deramą dėmesį“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius