Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos nacionaliniame dramos teatre – „Soliaris 4“ premjera: rinkosi garsūs svečiai

Ketvirtadienio vakarą Lietuvos nacionaliniame dramos teatre vyko ilgai laukta spektaklio „Soliaris 4“ premjera. Jo pasižiūrėti atvyko gausus būrys teatro mėgėjų. Tarp jų buvo galima pamatyti ir aktorę Tomą Vaškevičiūtę, režisierių, prozininką Marių Ivaškevičių ir dar daugelį kitų.
„Soliaris 4“ premjeros svečiai, Toma Vaškevičiūtė, Marius Ivaškevičius
„Soliaris 4“ premjeros svečiai, Toma Vaškevičiūtė, Marius Ivaškevičius / 15min nuotr.

„Soliaris 4“ – lenkų teatro įžymybės Grzegorzo Jarzynos kuriamas spektaklis pagal Stanislawo Lemo (šiemet minime jo šimtmetį) romaną, spektaklio dramaturgas – Tomasz Spiewak.

Skaičius keturi žymi ketvirtą šios temos interpretaciją ir režisierius teigia, kad jis telkiasi ne į kosmoso paslaptis, o į tas, kurios glūdi mūsų pasąmonėje. Lietuvos nacionaliniame dramos teatre įkurtoje tyrimų stotyje mokslininkai susitinka su savo avatarais: praeities mylimaisiais, traumomis, dalykais, kuriuos jie nori išstumti iš savo atminties.

Žiūrovai išvydo keturias praeities sąryšiais susijusias poras Kristą (Nelė Savičenko) ir Harį (Martynas Nedzinskas), Sartorijų (Dainius Gavenonis) ir F (Kęstutis Cicėnas), Snautą (Gytis Ivanauskas) ir Seserį (Rasa Samuolytė), Gibarianą (Arūnas Sakalauskas) ir Venusą (Oneida Kunsunga).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius