Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stambiausių šalies ūkininkų suvažiavime – „X Traktorius“, vežantis „X Faktorių“

Antradienį Kauno „Žalgirio“ arenoje vykusiame EWA ir „Scandagra“ žemės ūkio technikos ir produkcijos pristatyme daugiau nei 2 tūkst. šalies ūkininkų dalijosi ne tik patirtimi, bet ir linksminosi kartu su „X Faktoriaus“ dalyviais.
„Žalgirio“ arenoje surengtas vakaro šou „X-traktorius“
„Žalgirio“ arenoje surengtas vakaro šou „X-traktorius“ / Mariaus Vizbaro nuotr.

„X Traktoriaus“ šou vyko bene garsiausio muzikinio projekto „X Faktorius“ principu. Jį buvo patikėta vesti žurnalistams Martynui Starkui ir Vytarui Radzevičiui. Pagrindiniu vakaro programos akcentu tapusi juodoji žvaigždė - traktorius, lydėjo „X Faktoriaus“ ir kitus šou dalyvius į sceną.

Kad vakaro programoje netrūktų šypsenų ir juoko, komisijos narių gretas papildė ir susirinkusius svečius linksmino radijo laidų vedėjai Aistis Mickevičius ir Mindaugas Stasiulis.

Renginyje taip pat netrūko mušamųjų instrumentų garsų, akrobatikos elementų, tačiau bene netikėčiausias renginio svečias, papildęs „X Traktoriaus“ komisijos gretas, buvo Dakaro ralio dalyvis, lenktynininkas Benediktas Vanagas.

Antrus metus iš eilės savo pajėgas suvienijusios bendrovės, siekdamos naujovių žemės ūkio sektoriuje, organizuoja įvairius renginius didžiausiems Lietuvos ūkininkams.

Renginio metu svečiai iš arti galėjo susipažinti su naujausiomis žemės ūkio tendencijomis, prognozėmis, pasidalinti įvairiomis įžvalgomis, pabendrauti su daugiau nei 3 tūkst. ūkininkų ir šio sektoriaus verslininkų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius