Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 12 /15:50

Atnaujinamos kelionės į užsienio kurortus – gauti leidimai 2 kryptimis

Pasibaigus karantinui Lietuvoje, o Europos valstybėms atveriant savo sienas turistams, lietuviai netrukus galės vykti atostogų užsakomaisiais reisais. Skelbiama, kad gauti skrydžių leidimai į Graikiją bei Bulgariją, o pirmieji poilsiautojai jau už kelių savaičių skris į Kretą.
Mikonas, Graikija
Graikija / 123rf.com nuotr.

Kelionių organizatorius „Tez Tour“ pranešė, kad keliautojus į užsienio kurortus skraidins nuo liepos 1 d. Birželio 12 d. partnerei skrydžių bendrovei „GetJet Airlines“ Lietuvos transporto saugos administracija išdavė leidimus vykdyti skrydžius Graikijos ir Bulgarijos kryptimis.

Kiek anksčiau ir „Novaturas“ paskelbė, kad nuo liepos keliautojus skraidins į Graikiją (Kretą ir Rodą) bei Bulgariją.

Planuojama, jog į šių šalių kurortus lėktuvai su poilsiautojais iš Lietuvos kils kasdien.

„Graikija ir Bulgarija – keliautojų iš Lietuvos itin pamėgtos kryptys, todėl nepaprastai džiaugiamės šiomis sugrįžtančiomis pirmomis kregždėmis užsakomųjų skrydžių sektoriuje. Žinome, kaip mūsų klientai pasiilgo galimybės ilsėtis užsienio kurortuose“, – pranešime spaudai cituojama Inga Aukštuolytė, tarptautinio kelionių organizatoriaus „Tez Tour“ Ryšių su visuomene ir rinkodaros skyriaus vadovė.

Jau liepos 1 dieną keliautojai vyks į Graikijos salą Kretą. Viso pirmuoju skrydžiu planuojama išskraidinti 90 keliautojų. Pabrėžiama, jog skrydžiai bus vykdomi laikantis visų būtinų saugumo reikalavimų, kuriuos nustatė atsakingos šalies institucijos.

123rf.com nuotr./Kreta
123rf.com nuotr./Kreta

„Jau dabar kelionių pirkimai – labai aktyvūs, todėl planuojama intensyvi skrydžių programa. Į Bulgarijos kurortus Burgasą ir Varną lėktuvai skris kasdien. Graikijos kryptimi suplanuoti šeši skrydžiai per savaitę, iš kurių keturi – į Kretą, o šeštadieniais bus vykstama į Rodą bei Peloponesą“, – sakė I.Aukštuolytė.

Bendrovė teigia, kad poilsiautojai, kurių kelionės dėl COVID-19 buvo atšauktos, turi galimybę perkelti savo atostogas į liepą ir vykti į Graikijos arba Bulgarijos kurortus. Tam reikia kreiptis į kelionių agentūras, kuriose buvo įsigytos kelionės.

123RF.com nuotr./Peloponesas, Graikija
123RF.com nuotr./Peloponesas, Graikija

„Visam Lietuvos turizmo sektoriui liepos 1 diena, kuomet po kelių mėnesių pertraukos pagaliau atnaujinama galimybė atostogauti užsienio kurortuose, bus išties džiugi. Tikimės, jog keliautojai elgsis atsakingai, saugos save ir kitus, o po atostogų sugrįš sveiki ir pailsėję“, – sakė I.Aukštuolytė.

Kelionių organizatorius nuo rugpjūčio planuoja skraidinti turistus į populiariuosius Turkijos, Ispanijos bei Italijos kurortus.

Primename, kad vis daugėja ir reguliariųjų skrydžių iš Lietuvos. Trečiadienį Vyriausybė leido atnaujinti skrydžius į 6 Europos šalis. Atostogas vasarą planuojantiems lietuviams – tai geros žinios, nes tarp jų yra ir pamėgtosios Graikija bei Ispanija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius