Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nuo šiol 15min prenumeratoriams – ne tik naujienos, bet ir kinas namuose

Reaguodama į žiniasklaidos tendencijas ir mokamo turinio populiarėjimą visame pasaulyje, 15min atsisako prekės ženklo MAX ir pristato atnaujintą 15min prenumeratą. Nuo šiol 15min prenumeratoriams pasiūlys daugiau aktualaus, analitinio turinio, kuris leis skaitytojams gilinti žinias ir geriau suprasti, kas vyksta šiandieniniame pasaulyje. Prenumeratoriai taip pat galės naudotis ir „ŽMONĖS Cinema“ bei „BNS sprinto“ prenumeratomis.
Tomas Balžekas
Tomas Balžekas / Gedmanto Kropio nuotr.

Šis pokytis žymi naują etapą portalo gyvenime – daugiau dėmesio bus skiriama ne papildomo turinio kiekiui, o gilioms, analitinėms įžvalgoms bei kokybiškam laisvalaikio turiniui. Lojali prenumeratorių bendruomenė taip pat leis užtikrinti žiniasklaidos nepriklausomumą.

„Žiniasklaida išgyvena sunkų metą, ypač krizių akivaizdoje šios svarbios veiklos tęstinumui kyla įvairių grėsmių. Patikima informacija yra vertybė, kurią turime ginti visi kartu. Mes duodame pažadą būti ne tik greiti, sąžiningi ir objektyvūs, bet ir kasdien įrodyti mūsų kuriamą vertę skaitytojams. Sustiprinome redakcijos pajėgumus ir tikime, jog esame pajėgūs kurti turinį, už kurį verta mokėti“, – sako „15min Group“ generalinis direktorius Tomas Balžekas.

15min prenumerata startuoja ir su papildomomis vertėmis. Kartu su 15min turiniu, prenumeratoriai gaus namų kino platformos ŽMONĖS Cinema prenumeratą bei kasdienį naujienlaiškį BNS sprintas, kuriame koncentruotai bus pateikiamos svarbiausios dienos naujienos.

„Norime išsiskirti ne kiekybe, o kokybe. Pastaraisiais mėnesiais dėjome daug pastangų, kad sukurtume apčiuopiamą vertę portalo prenumeratoriams – tiek peržiūrėdami procesus redakcijos viduje, tiek telkdami išorės autorių komandą. Dabar galime pasiūlyti kokybišką turinį daugelyje sričių, nuo sporto iki politikos, nuo laisvalaikio ir sveikatos temų iki verslo procesų ir karybos analizės. Sekantiems pasaulio aktualijas rekomenduoju mūsų partnerio „The New York Times“ straipsnius, išverstus į lietuvių kalbą“, – sako portalo 15min vyriausiasis redaktorius Vaidotas Beniušis.

Esamiems MAX prenumeratoriams 15min prenumerata bus aktyvuota automatiškai, o dar neprisijungę gali pasinaudoti ir specialiu kainos pasiūlymu, leidžiančiu išbandyti 15min prenumeratą tik už 0,99 Eur per mėnesį.

Pasiūlymą rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius