Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gardūs kiaulienos šašlykai

Jums reikės:
Prieš kepant leiskite mėsai bent porą valandų pasimarinuoti.
Prieš kepant leiskite mėsai bent porą valandų pasimarinuoti. / VisiReceptai.lt nuotr.

Kiaulienos sprandinės;
Specialių prieskonių kepsniui ar šašlykui;
1 citrinos;
30 g sviesto;
1 valg. šaukšt. medaus;
1 valg. šaukšt. garstyčių;
kelių griežinėlių saldžiosios paprikos;
2 svogūnų;
2 skiltelės česnako

Gaminimas:

1. Mėsą supjaustykite kubeliais, nusausinkite ir ištrinkite sausais kepsnio ar šašlyko prieskoniais. Po to išspauskite citrinos sultis ir vėl viską kruopščiai ištrinkite.

2. Dabar pats laikas ruošti mėsos „apdarą“. Imkite sviestą, medų, garstyčias, saldžiąją papriką, porą griežinėlių citrinos su odele, svogūną, česnaką – visa tai sumalkite mėsmale arba smulkiai sukapokite. Dėkite į keptuvę ir pakaitinkite keletą minučių, kol pasidarys beveik vienalytė masė.

3. Kai masė pravės, sumaišykite ją su mėsa (dar galima įdėti čili marinato). Pridenkite ir palaikykite porą valandų kambario temperatūroje.

4. Kepkite suvėrę ant iešmo. Papuošimas – pagal jūsų fantaziją!

Receptą atsiuntė: Ričardas

VisiReceptai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius