Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kiauliena

Visos temos
Kiauliena Kaspars Krafts/BFL nuotr./Tyrimas parodė, kad Lietuvoje išaugintų gyvulių mėsa šviežesnė ir vertingesnė nei atvežtinė.

Kiauliena – kiaulės (Sus domestica) mėsa. Kiauliena yra viena iš labiausiai naudojamų mėsos rūšių pasaulyje, o prijaukintų kiaulių egzistavimo įrodymai siekia 5000 m. pr. m. e. Kiauliena valgoma įvairiai paruošta: virta, kepta, rūkyta, sūdyta. Iš kiaulienos gaminamos dešros, karbonadai bei daug kitų mėsiškų maisto patiekalų. Islamo ir judaizmo religijos kiaulieną valgyti draudžia.

Šviežia mėsa
Reklama

Vištiena ar kiauliena: kokia mėsa dažniausiai grilinama?

Brandintos jautienos paruošimas NORFOJE
Reklama

Trys „Norfos“ sėkmės raktai: kas užtikrina įmonės klestėjimą?

Maltos kiaulienos ir keptų bulvių apkepas
Reklama

Patiekalų su malta kiauliena gidas: nuo Kėdainių blynų iki Meksikos

Asociatyvi nuotr. ir Dainius Dundulis
Reklama

D.Dundulis: kas antras Lietuvoje paskerstos kiaulienos kilogramas parduodamas „Norfoje“

Kiaulienos maltiniai

Kiaulienos maltiniai su šoninės įdaru

Etnologė papasakojo apie mažiau žinomas Velykų tradicijas

Nežinomi Velykų papročiai: kas yra Gavėnas ir kodėl dovanoti reikėtų tik porinį margučių skaičių?

Kiauliena su daržovėmis

Pikantiška kiauliena su daržovėmis: greita ir labai skanu

Ryžiai su kiauliena

Svajojate apie restoraninį meniu? Pakvieskite saldžiarūgštę kiaulieną į svečius

Jautienos kepsniai

Mėsos patiekalai šaldytuve: kiek ilgai gali laukti suvartojami?

Užsisakykite 15min naujienlaiškius