Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Kiauliena

Visos temos
Kiauliena Kaspars Krafts/BFL nuotr./Tyrimas parodė, kad Lietuvoje išaugintų gyvulių mėsa šviežesnė ir vertingesnė nei atvežtinė.

Kiauliena – kiaulės (Sus domestica) mėsa. Kiauliena yra viena iš labiausiai naudojamų mėsos rūšių pasaulyje, o prijaukintų kiaulių egzistavimo įrodymai siekia 5000 m. pr. m. e. Kiauliena valgoma įvairiai paruošta: virta, kepta, rūkyta, sūdyta. Iš kiaulienos gaminamos dešros, karbonadai bei daug kitų mėsiškų maisto patiekalų. Islamo ir judaizmo religijos kiaulieną valgyti draudžia.

Kiaulienos kumpio šašlykų iešmeliai su daržovėmis

Taip kiaulienos kumpio dar neragavote: trys ypač gardūs grilio receptai

Kepsninių verslo „Kamado Bono‘‘ įkūrėjas ir vadovas Tomas Petryla
Reklama

Kepsninių verslo „Kamado Bono“ įkūrėjas atskleidė, kokias klaidas dažniausiai darome prie grilio

Sumuštinis su kiauliena

Pusryčiams, pietums ir vakarienei – 4 nebrangūs ir maistingi kiaulienos nugarinės receptai

Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis

Vaidos saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis kiniškai: traški ir sultinga!

Brandintos jautienos paruošimas NORFOJE
Reklama

Visa tiesa apie kiaulieną: mėsininkas atskleidžia faktus, kurių galbūt nežinojote

Kiaulienos sprandinė
Reklama

Kiaulienos sprandinė: kodėl ji tokia populiari ir mėgiama?

Kiauliena
Reklama

Svarbiausia tobulo patiekalo sąlyga: kaip išsirinkti tinkamą kiaulienos dalį?

Malta mėsa.
Reklama

Ar žinote, kuo skiriasi malta mėsa ir jau paruoštas faršas?

Grilinta kiauliena.
Reklama

Tapkite grilio meistrais – tobuli kepsniai iš riebesnės ir liesesnės kiaulienos