Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„15min“ receptai: keptų pievagrybių užkandis

Siūlome pasigaminti patiekalą iš grybų
Pievagrybiai
Pievagrybiai / Photos.com nuotr.

Reikės:

500 g pievagrybių,

2 svogūnų,

3-4 šaukštų obuolių acto,

druskos,

pipirų,

džiovintų raudonėlių,

vieno arbatinio šaukštelio džiovintų jūros kopūstų,

aliejaus kepimui.

Gaminame:

Stambiai supjaustome pievagrybius ir susmulkiname svogūnus. Viską pakepame keptuvėje ant įkaitinto aliejaus. Pridedame prieskonių. Kepame tol, kol išgaruoja nuo kepimo susidariusios sultys (apie 15 minučių). Tada įpilame acto ir atšaldome.

Užkandis būna skanesnis, jei jį 2 – 3 valandas palaikysime šaldytuve.

Patiekdami pabarstome užkandį vandenyje išmirkytais jūros kopūstais. Užkandį galima valgyti tiek vieną, tiek su virtomis bulvėmis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius