-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milano mados savaitė. Ar išdrįs vyrai vilkėti fluorescencinių spalvų drabužiais? „Versace“ sako „taip“

Sunku patikėti, tačiau kartais Milane vyrų podiumas švyti ir keičia spalvas lyg kaleidoskope. Dizainerė Donatella Versace nusprendė, kad kitą vasarą vyrai privalo vilkėti fluorescensinių spalvų drabužiais.
Jurga Jurkevičienė
Jurga Jurkevičienė / Asmeninio albumo nuotr.

Ryškiaspalviai pop – art stiliaus džinsai ir lietpalčiai stipriosios lyties neišgąsdins. Atvirkščiai, vyrai kaip niekada trokš spalvų, jos suteiks pasitikėjimo savimi ir nuteiks optimistiškai. Fluorescensines spalvas dar paryškins metalo apdaila ir Swarovskio kristalai. Ar tokie drabužiai tiks gatvėje, jei ryškios saulės šviesoje jie žaižaruos lyg vitražas?

„Versace“ vyrai niekada nebijojo provokuoti, būtent tai yra mados namų stiprioji vieta. Prie gatvei ir vakaro kokteiliui skirtų drabužių Donatella derins iššaukiantį apavą. Batus vyrai avės basnirčia. Jie tokie ploni, jog atrodys lyg kojinės.

Fluorescensinių spalvų drabužiai, pasak „Versace“ mados namų dizainerės, kitąmet įkvėps vyrus. Jie išsiskirs iš minios ir ryškiaspalviais marškinėliais, ant kurių bus lengva atpažinti aktorės Marilyn Monroe atvaizdą. Džinsus dizainerė sukonstravo taip, kad jie paryškina atletiškus vyrų raumenis.

Dizainerė pabrėžė, kad vyrai kitąmet stengsis išryškinti achilo sausgysles, todėl džinsai specialiai sutrumpinti atvartais.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius