Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min skaitytojai įvertino lietuvių pasirodymą Dakare: kam teko daugiausiai simpatijų?

15min rubrikoje Gazas paskelbus apklausą, nemažai skaitytojų komentaruose išsakė nuomonę, kad visi Lietuvai atstovavę lenktynininkai verti aukščiausių balų. Nes rezultatai priklauso ne tik nuo pasirengimo ir investuotų šimtų tūkstančių ar net milijonų – kartais pritrūksta sėkmės.
Lietuvos lenktynininkų rezultatai Dakaro ralyje 2023 m.
Lietuvos lenktynininkų rezultatai Dakaro ralyje 2023 m. / 15min koliažas

Visos Dakaro ralio naujienos ir vaizdai (spauskite čia)

Iš tiesų, šiemet lietuviams Fortūna ne kartą atsuko nugarą. Laisvydas Kancius, važiavęs beveik be klaidų ir taikęs į podiumą, nebaigė greičio ruožo dėl degalų tiekimo sistemos „spyriojimosi“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kokius pažymius Dakaro dalyviai skyrė patys sau ir kokius jiems skyrė 15min žurnalistai

Rokas Baciuška, iš esmės jau kišenėje turėjęs nugalėtojo T4 kategorijoje Beduiną, dėl kardano pakabinamo guolio gedimo sustojo likus 20 km iki finišo. Vaidotas Žala ir Benediktas Vanagas, ko gero, meldėsi, ne tiems dievams, nes Saudo Arabijos akmenys buvo negailestingi jų moderniai T1+ technikai. Tačiau, neoficialiais duomenimis, pasitraukus iš ralio Benediktui, Lietuvoje suaktyvėjo prekyba šokoladiniais saldainiais auksiniu popieriuku...

TAIP PAT SKAITYKITE: Po Dakare patirtos traumos Benedikto Vanago nuotrauka tapo interneto memais

Sunkvežimio ekipažas kalnus vertė, važiuodamas net ir „pusiau veikiančiu nuo pat prologo“ automobiliu. Gintas Petrus, dažniausiai važiuojantis ramiai ir raconaliai, net ir jos neišvengė „šlipso“ (tempimo, pagalbos).

Žodžiu, labai nedaug trūko, kad iš 7 startavusių ekipažų tik vienas būtų užvažiavęs ant podiumo, nes tokią teisę turi tik pabaigę visus Dakaro greičio ruožus.

Skaitytojų vertinimai

Žemiau šiame tekste rasite šią savaitę balsavusių 15min skaitytojų vertinimus. Jei nesutinkate su rezultatais, turite galimybę juos pakeisti. O mes apibendrinsime, kokius skaičius apklausos rodė penktadienio rytą, 9 val.

Bene daugiausiai aukščiausių įvertinimų (5 balų skalėje) sulaukė lietuviškasis Rokis – Rokas Baciuška (88 proc.). Antras – Laisvydas Kancius (77 proc.), trečias – sunkvežimio ekipažas (Vaidotas Paškevičius, Slavomir Volkov, Tomas Gužauskas) – 55 proc.

Daugiausiai teigiamų įvertinimų (skaičiuojant 4 ir 5 balus) sportininkai gavo analogiška tvarka – 94, 92 ir 77 proc.

Kas sulaukė daugiausiai neigiamų vertinimų, pamatysite peržvelgę apklausas, kuriose vis dar galite balsuoti iki sausio pabaigos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius