-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antroji „Dream 2 Drive“ atrankos savaitė tapo tarptautine: du estai pateko į TOP16

Antrą virtualių žiedinių lenktynių čempionato „Drem 2 Drive“ atrankos savaitę rezultatų lentelėje pasirodė trys Estijos trispalvės. Tai yra svarbus etapas, nes nuo šiol čempionatą galima ne tik vadinti tarptautiniu, bet jis toks ir yra.
„Neste Dream 2 Drive“
„Neste Dream 2 Drive“ / Luko Žentalio nuotr.

Jei atranka pasibaigtų šiandien, tai į kitą etapą kartu su 14 lietuvių patektų du estai. Urmas Riisas ir Risto Kappetas dabar atitinkamai užima 4 ir 10 vietas. Tarp jų dabar įsitaisę praėjusios savaitės atrankos lyderiai.

Greičiausias šiuo metu „Dream 2 Drive“ čempionate yra Povilas Klimanskas (1:23.102). Per akimirką nuo jo atsilieka Gvidas Okas (1:23.147), kuris pirmaisiais „Deam 2 Drive“ metais buvo patekęs į TOP16. Trečioje vietoje su tokiu pačiu laiku yra Artūras Kundelis (1:23.147). Šiemet atrankoje fiksuojamas ne greičiausias vieno rato įveikimo laikas. Sistema užfiksuoja tris lenktynininko greičiausius ratus be klaidų ir išveda jų vidurkį. Tačiau Artūro geriausias vieno rato laikas yra lėtesnis nei Gvido, todėl šis reitinguojamas aukščiau. Tiesa, pernai Artūras tik per plauką nepateko į TOP16.

Iš viso per dvi savaites Rygos Bikerniekų trasoje važiavo beveik 70 dalyvių. Kol kas trasos šeimininkų latvių dar nėra, bet atranka tęsis iki gegužės 18 dienos. Visi dar nevažiavę gali registruotis čia ir patekti į įspūdingą TOP16 etapą.

Po atrankos 16 greičiausiųjų pateks į du atkrentamuosius „Dream 2 Drive“ čempionato pusfinalio etapus. Pirmasis vyks gegužės 25-26 dienomis. Jį sudarys psichologiniai bei fiziniai testai ir slalomo važiavimai su tikru lenktyniniu automobiliu. Antrasis etapas vyks birželio 1–2 dienomis, kai dalyviai pirmąkart susitiks kontaktinėse lenktynėse. 8 lenktynininkai, per šiuos etapus surinkę daugiausiai taškų, pateks į didįjį „Dream 2 Drive“ finalą. Lemiamose lenktynėse TOP8 susitiks birželio 8-9 dienomis. Daugiausiai taškų surinkęs lenktynininkas oficialiai taps naujuoju Baltijos šalių virtualių žiedinių lenktynių „Dream 2 Drive” čempionu. Kartu su prizu jis gaus lenktynininko licenciją, visą lenktynėms reikalingą aprangą, asmenines automobilių sporto trenerio Jono Dereškevičiaus pamokas ir vietą profesionalioje lenktynių komandoje. Su ja ir greitu „Volkswagen Scirocco GT24“ automobiliu naujasis virtualių lenktynių čempionas dalyvaus svarbiausiose šių metų Baltijos šalių lenktynėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius