-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balsuokite ir išrinkite populiariausią „Ladies Go“ 2022 m. ekipažą

Jau vasario 11 d. „Ladies Go“ išdalins apdovanojimus praėjusių metų geriausioms komandoms, kurios surinko daugiausiai taškų. Kviečiame padėti išrinkti populiariausią 2022 m. ekipažą ir skirti savo balsą labiausiai patinkančiai komandai.
Ladies GO (balsavimas)
Ladies GO (balsavimas) / 15min koliažas

Balsavimas vyks iki vasario 6 d. 18 val.

„Ladies Go“ vairuojančių moterų judėjimas pernai surengė 3 sėkmingus etapus, skirtinguose Lietuvos regionuose (Druskininkų, Alytaus, Jonavos, Elektrėnų, Vievio, Klaipėdos, Palangos, Kretingos, Šventosios miestuose ir rajonuose), paskutinis etapas apėmė ir Latvijos pajūrio dalį link Liepojos.

Per visą sezoną bendrai dalyvavo apie 100 komandų iš skirtingų Lietuvos miestų, ne tik moterys, bet ir jų antros pusės, pernai išliko Ladies Go green (pradedančiųjų) ir Pro (pažengusiųjų) įskaitos, buvo sujungtos į vieną – Ladies Go Porų/Šeimų įskaita bei didžiulio susidomėjimo sulaukė ir jau antrus metus vykdoma Ladies Go Žvaigždė/Lenktynininkas įskaita, prie kurios prisijungė lenktynininkai: Justas Simaška, Paulius Novakas, Marius Kairys, Karolis Kairys, Vytenis Plastininas, Giedrius Notkus, jo šturmanas Dalius Strižanas, ūkininkas/lenktynininkas Petras Šiaučiūnas, verslininkas Martynas Jankauskas, Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis, aktorius Tadas Gryn, reperis Vytautas Medineckas – Ironvytas, krepšinio treneris Virginijus Šeškus, influenceris, laidų vedėjas Antanas Jakimavičius, plaukų stilistas Karolis Murauskas, intelektualių žaidimų kūrėjas Laimonas Diškevičius, buvęs LR sveikatos ministras Aurelijus Veryga, Pajūrio slalomo įkūrėjas Aurimas Kučinskas, keturračių meistras Adomas Gančierius.

2022 metais ralių dalyvės ne tik puikiai tvarkėsi su profesionaliai sukurta ralio knyga, bet ir išbandė ne vieną rungtį, susijusią su vairavimu: kartingus, slalomą, netgi atbulomis, 2-uose etapuose buvo integruotas pramoginis slalomas su „Seres3“ elektromobiliu, atsirado nauja rungtis – Ladies Go garažas, kuri nuo šiol bus integruota į visus ralius, šiemet dalyvės turėjo kuo greičiau pakeisti „Seres“ automobilio ratą.

Paskutiniame etape buvo integruota nauja programėlė „Roadgames“, neseniai atkeliavusi į Lietuvą, kuri padėjo įgyvendinti temines Halloween lenktynes Klaipėdos-Liepojos krašte.

Apdovanojimų ceremonija

Vasario 11 d. nuo 19 val. Olympic Casino Lietuva salėje įvyks „Ladies Go apdovanojimų ceremonija“, kurios metu bus apdovanoti visų 2022 m. geriausieji ekipažai, vyks lenktynininkės Aistės Perminaitės paskaita apie profesionalų vairavimą, grupės „Hypocrite“ naujos dainos pristatymas, loterija su puikiais rėmėjų prizais ir Justo Lapatinsko „Friday Feeling“ muzikinio projekto koncertas.

Renginyje dalyvaus praeitų metų dalyvės, bet yra laukiami ir tie, kuriems būtų įdomu prisijungti prie Ladies Go bendruomenės. Šiemet Ladies Go yra numačiusi taip pat 3 etapus, 2 orientacinius-pramoginius ralius ir 1 išskirtinį su Roadgames programėle kaip ir pernai. Jei norite sudalyvauti su savo komanda, galite registruotis www.ladiesgo.lt Startinis mokestis kyla, didėjant ekipažų skaičiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius