Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintas Petrus pristatė šturmaną portugalą: jis ne tik automobilį, bet ir sraigtasparnį gali nutupdyti

Kaip sakė pats Gintas Petrus, „Petrus Kombucha Team“ pilotas, penktadienį, sausio 1 d., laukdamas techninės komisijos, jis „kepė“ kaitrioje Džidos saulėje. Saulėje kepė ir G.Petraus firminis gėrimas „Kombucha“. Lenktynininkas sako, kad reikia išbandyti šį gėrimą ne tik šaltyje, bet ir pragariškame karštyje.

Džida yra pats šilčiausias Saudo Arabijos miestas. Po vakarykštės rekordinės liūties labai padidėjo santykinis oro drėgnumas, o temperatūra vėl šoktelėjo iki 30 laipsnių. Taigi tvanku kaip pirtyje, nors ant asfalto tebetelkšo balos.

Todėl išbandymų aukšta jutimine temperatūra patiria ir Gintas, ir jo gėrimas. Tačiau lenktynininkas nesuka galvos – netrukus Dakaro ralio karavanas pervažiuos į vėsesnę Saudo Arabijos sritį.

O kol kas Gintas su Jose juokauja ir vienas kitą giria. Panašu, kad šie vyrukai, pažįstami dar nuo tų laikų, kai Dakaras vyko Afrikoje, sutaria puikiai ir dėl nieko per daug nesuka galvos. Net ir dėl subyrėjusio guolio.

Kuo ypatingas šturmanas Jose Marquesas, kokių karinių paslapčių jis žino? Ir kaip Gintas planuoja važiuoti sausio 2-osios SS0 (prologą)? Plačiau apie tai – šiame interviu:

VIDEO: Kokių karinių paslapčių žino Ginto Petraus šturmanas Jose Marquesas?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius