Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Neste Dream 2 Drive“ čempionato atrankoje – naujas greičio rekordas

Penktoji „Neste Dream 2 Drive“ atrankos savaitė kol kas buvo įspūdingiausia šių metų sezone. Naujas lyderis peržengė psichologiškai svarbią ribą, o į greičiausiųjų TOP 16 netikėtai pateko dvyniai.
„Neste Dream 2 Drive“ karavanas Šiauliuose
„Neste Dream 2 Drive“ karavanas Šiauliuose / Egidijaus Babelio nuotr.

Praėjusią savaitę išnaudojęs visus keturis bandymus lyderiu tapo Mantas Baužys. Klaipėdietis trasą įveikė per 1:13.008 min. Po jo triumfo „Neste Dream 2 Drive“ čempionato organizatoriai „Simuliatorių akademija“ pateikė keletą vaizdo pamokų, kaip greitai įveikti virtualią „Nemuno žiedo“ trasą, be to, čempionato feisbuke buvo paviešintas įrašas su greičiausiu praėjusių metų čempiono Martyno Sidunovo ratu.

Akivaizdu, kad akyliausiai šiuos vaizdo įrašus išstudijavo Domantas Ladauskas. Vilnietis po trijų bandymų įveikė psichologiškai svarbią 1:13 min. ribą. Jis trasoje užtruko tik 1:12.884 min. ir šiuo metu tvirtai užima pirmą atrankos vietą. Lyderio jau nebepavys A.Baužys, dabar esantis antroje vietoje. Trečioje vietoje esantis kaunietis Andrius Šliumba yra išnaudojęs tik vieną bandymą.

Maloniausią siurprizą pateikė dvyniai Sabučiai. Vytautas ir Algirdas taip pat išmoko pamokas ir tą pačią dieną abu pateko tarp šešiolikos greičiausių atrankos dalyvių. Tiesa, atrankoje jau yra sudalyvavę 524 virtualių lenktynių entuziastai, todėl lyderių lentelė keičiasi nuolat. Šiuo metu Vytautas ir Algirdas Sabučiai atitinkamai užima dešimtą ir septynioliktą vietas. Svarbu, kad A. Sabutis yra išnaudojęs tik vieną važiavimą, todėl turi labai realių šansų patekti į kitą čempionato etapą.

Iki pusfinalio liko nebedaug

Primename, kad po atrankos 16 greičiausiųjų pateks į du atkrentamuosius „Neste Dream 2 Drive“ čempionato pusfinalio etapus. Jie vyks balandžio 14-15 d. Kaune.
Po jų aštuoni daugiausiai taškų surinkę dalyviai pateks į finalą. Jį sudarys trys etapai skirtingose trasose.

Aštuoni greičiausi čempionato dalyviai susirungs Kaune balandžio 22, 29 d. ir gegužės 13 dieną Vilniuje. Daugiausiai laimėjimų surinkęs lenktynininkas oficialiai taps naujuoju Lietuvos virtualių žiedinių lenktynių „Neste Dream 2 Drive“ čempionu.

Kartu su prizu jis gaus lenktynininko licenciją, visą lenktynėms reikalingą aprangą, asmenines automobilių sporto trenerio Jono Dereškevičiaus pamokas ir vietą profesionalioje lenktynių komandoje „Tauras Racing“. Su ja ir greitu „Volkswagen Scirocco GT24“ automobiliu naujasis virtualių lenktynių čempionas dalyvaus svarbiausiose šių metų Baltijos šalių lenktynėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius