Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Neste Dream 2 Drive“ čempionato finalo pusiaukelėje lyderiu tapo D.Ladauskas

Antrasis „Neste Dream 2 Drive“ finalo etapas vyko virtualioje Estijos Parnu „Auto 24 Ring“ trasoje. Čia nepavejamas buvo Domantas Ladauskas.
Artėjant „Neste Dream 2 Drive“ finalui, aiškėja čempionato lyderiai
Artėjant „Neste Dream 2 Drive“ finalui, aiškėja čempionato lyderiai / L.Žentalio nuotr.

D.Ladauskas gali vadintis aiškiu lyderiu, nes su savo turimais 34 taškais gerokai atsiplėšė nuo kitų finalininkų. Didžiausia įtampa po antrojo finalo etapo tvyro tarp Mato Mendelio ir Andriaus Šliumbos. Abu jie turi po 28 taškus. Tuo tarpu dabar trečioje vietoje yra Edvinas Žadeikis, turintis 22 taškus.

Vienoje moderniausių Baltijos šalių trasų pirmiausiai triumfavo klaipėdietis M.Mendelis. Jis mažu skirtumu, bet laimėjo kvalifikaciją ir pirmame važiavime užsitikrino pirmąją startinę poziciją. Pirmas startavęs, pirmas ir finišavo. Tačiau jam už nugaros vyko labai daug veiksmo. Dalyviai net pusę trasos važiavo šalia vienas kito. Posakis „veidrodėlis į veidrodėlį“ čia buvo suprastas tikrąja ta žodžio prasme.

Vis dėlto antrajame važiavime D.Ladauskas įrodė, kad šiemet jis dalyvauja turėdamas vieną tikslą – nugalėti. Vilnietis startavo beveik iš galo, laimėjo lenktynes ir susižėrė 10 taškų. Tai leido jam šauti į turnyrinės lentelės pirmąją vietą.

Jau po dviejų savaičių, gegužės 13 dieną, Vilniuje bus duotas superfinalo startas. Daugiausiai laimėjimų surinkęs lenktynininkas oficialiai taps naujuoju Lietuvos virtualių žiedinių lenktynių „Neste Dream 2 Drive“ čempionu.

Kartu su prizu jis gaus lenktynininko licenciją, visą lenktynėms reikalingą aprangą, asmenines automobilių sporto trenerio Jono Dereškevičiaus pamokas ir vietą profesionalioje lenktynių komandoje „Tauras Racing“. Su ja ir greitu „Volkswagen Scirocco GT24“ automobiliu naujasis virtualių lenktynių čempionas dalyvaus svarbiausiose šių metų Baltijos šalių lenktynėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius