-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmasis pokytis Vaidoto Žalos komandoje: nesivadins „Agrorodeo“

Ketvirtadienį 10.30 val. kviečiame tiesiogiai stebėti Vaidoto Žalos ir jo Dakaro ralio komandos pristatymą. Jos metu lenktynininkas pateiks daug staigmenų. Tačiau pirmoji naujiena jau pasklido prieš pristatymą.
„Agrorodeo“
„Agrorodeo“ / Komandos nuotr.

Visos naujienos apie Dakaro ralį ir 10 Lietuvos ekipažų jame

Septynerius metus Vaidotas Žala ir Saulius Jurgelėnas (jį pakeitė Paulo Fiuza) Dakaro ralyje bei duetas su Andriu Malnieku klasikiniame ralyje puošėsi „Agrorodeo“ spalvomis. Tačiau, kaip pati įmonė skelbia socialinėje paskyroje, „taria sudie“ komandai.

Nors 2022 m. Dakare ant V.Žalos automobilio dar išliks „Agrorodeo“ reklama, komanda nebesivadins šiuo vardu.

„Šiandien tariame: „Sudie, Agrorodeo Dakar!“. Septynerius metus trukęs „Agrorodeo“ ir lenktynininko Vaidoto Žalos bendradarbiavimas baigėsi. Iki šiol buvome pagrindiniu lenktynininko V.Žalos komandos rėmėju, mūsų vardu buvo pavadinta ir visa komanda. Šiemet dar skyrėme paramą Vaidotui ir į Dakarą važiuosime simboliškai 2022 m. Dakaro raliu užbaigdami 2016 m. Dakaro raliu pradėtą bendradarbiavimą. Šių metų lapkričio mėnesį po Lietuvos miestus nebekeliaus „Agrorodeo Dakar“ turas ir 2022 m. Dakare ant Vaidoto Žalos bolido kapoto puikuosis jau nebe „Agrorodeo“ įmonės logotipas“, – rašoma įmonės pranešime.

Trumpa istorija ir pasiekimai

„Agrorodeo“ Vaidoto Žalos rėmėjais tapo 2016 m., kai į Dakarą išleido lietuvišką „Bitutę“. Nuo to laiko V.Žala turėjo finansines galimybes nuolat atnaujinti savo automobilį, kas porą metų jis persėsdavo vis į naujesnę techniką: iš Seat Leon Dakar „Bitutės“ (2016-2017) į Toyota Hilux „Kamanę“ (2018-2019), iš „Kamanės“ – į Mini „Mažylį“ (2020-2021). „Agrorodeo“ padedant, 2018 metais V. Žala įsigijo naują sportinį „Škoda Fabia R5“ automobilį lenktyniauti Lietuvos ralyje.

Aukščiausi komandos pasiekimai Dakare – 12-ta ir 18-ta vietos. Taip pat su „Agrorodeo“ Vaidotas ir Andris du kartus iš eilės (2019 – 2020m.) tapo Lietuvos automobilių ralio čempionais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius