Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Čapkauskas: „Dabartinis Giedriaus Notkaus ir Daliaus Strižano duetas yra velniškai greitas“

„DHL rally Elektrėnai“ varžybas vienas ralio virtuvės narys matė iš dviejų pusių – dalyvio ir organizatoriaus. Tai šių varžybų rengėjas Ramūnas Čapkauskas, kuris ne tik sukūrė šventę kolegoms ir ralio gerbėjams, bet ir pats lenktyniavo greičio ruožuose.
Apdovanojimų akimirka
Apdovanojimų akimirka / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Sportininkas ir organizatorius po varžybų teigė, kad ralis klostėsi pagal planą. Pavyko išvengti ne tik didelių avarijų, galinčių daryti įtaką lenktynių eigai, bet ir smulkių nesklandumų vykdant šį etapą.

Žiūrint ne tik dalyvio, bet organizatoriaus akimis, manau, kad ralis pavyko.

„Praleidau visą dieną greičio ruožuose kartu su kitais. Stengiausi nuo pirmo dopo palaikyti tempą. Šiemet tai pirmas ralis, kurį aš normaliai baigiau.

Žiūrint ne tik dalyvio, bet organizatoriaus akimis, manau, kad ralis pavyko.

Pavyko dėl to, kad greičio ruožų konfigūracija buvo labai gera. Kiek dabar girdžiu iš kitų dalyvių, visi patenkinti. Dėl to džiaugiuosi. Džiaugiuosi ir tuo, kad mes šią šventę darome Elektrėnuose“, – sakė Ramūnas Čapkauskas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Apdovanojimų akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Apdovanojimų akimirka

Ramūnas Čapkauskas pasidžiaugė ir ralį laimėjusiu Giedriaus Notkaus bei Daliaus Strižano ekipažu. Anot lenktynininko, šis duetas jau subrendo pergalėms ir tą akivaizdžiai pademonstravo Elektrėnuose.

„Būna ralių, kada tu važiuoji iš paskos ir laimi arba užimi gerą vietą kitų nesėkmių dėka, kai važiavę aukščiau tavęs iškrenta. Aš manau, kad šiandien Giedrius Notkus padarė maksimumą ir garbingai laimėjo, savo tempą parodydamas jau nuo pirmojo greičio ruožo.

Noriu paminėti ir piloto šturmaną Dalių Strižaną, kuris tikrai superinis šturmanas. Jų dabartinis duetas yra velniškai greitas. Iki šios pergalės jie ėjo labai sunkiai. Jiems vis nesisekdavo. Būdavo kažkur netoliese nugalėtojų, bet laimėti nepavykdavo. Tai motyvuoja ekipažą siekti ateities pergalių.

Šiemet čempionatas – labai įdomus. O ir pastaraisiais metais čempionai keičiasi. Nebėra taip, kad eilę metų laimėtų tas pats ekipažas.

Jei kitąmet federacija ras būdų, kaip atpiginti mūsų lenktyniavimą, turėtume palaikyti ralio atmosferą ir statusą labai aukštai“, – kalbėjo Ramūnas Čapkauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius