Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sekmadienį greta Kupiškio – Aukštaitijos autokroso pirmenybių antrasis etapas

Jau rytoj Kupiškio rajone esančioje Uoginių autokroso trasoje vyks antrasis Aukštaitijos mėgėjų autokroso pirmenybių etapas. Jo metu prie starto laukiama daugiau nei trisdešimties dalyvių.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Šių metų sezoną pradėję Rokiškyje, Aukštaitijos autokroso lenktynininkai keliasi į Kupiškio rajoną. Dalyviai šiose varžybose bus suskirstyti į klases: M-1600, M-2000 ir iki 3,5 litro (Open klasė).

Prie starto linijos tikimasi išvysti ir moterų bei svečių iš kitų regionų. Startuoti žada ir Latvijos lenktynininkas, jau praėjusį sezoną dalyvavęs šiose pirmenybėse, Normunds Akmentinš.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Varžybų akimirka
Tomo Markelevičiaus nuotr./Normunds Akmentinš

Dalyviai į trasą rinksis jau nuo 8 valandos ryto. Registracija į lenktynes vyks iki 9.30 val. Tuo pačiu metu vyks ir sportininkų automobilių techninis patikrinimas. Čia apsilankyti kviečiami ir žiūrovai, kurie galės iš arčiau pamatyti, kaip atrodo sportinio automobilio vidus bei mechanikų įgyvendinti techniniai sprendimai.

Po to dalyviai turės laiko laisvosioms treniruotėms – naujokai galės susipažinti su gruntu ir posūkiais, o Uoginių trasą pažįstantys – ją prisiminti.

Renginio plakatas
Renginio plakatas

Nuo dešimtos valandos įvyks sportininkų susirinkimas ir iš karto po to bus duotas startas chronometruojamiems važiavimams.

Nors automobiliai čia startuos po vieną, o ne grupėje, tačiau būtent kvalifikacija yra vienas svarbiausių momentų siekiant aukščiausios pozicijos starto rikiuotėje.

12-ą valandą įvyks dalyvių paradas ir iš karto po to – įskaitiniai važiavimai.

Renginį organizuojantis visureigių klubas „35 coliai“ ir Všį „Kupiškio auto-moto sportas“ kviečia saulėtą sekmadienį praleisti trasoje ir išvysti šias autokroso varžybas. Bilieto kaina – du eurai.

Kaip rasti autokroso trasą galite pamatyti žemiau.

Uoginių trasos vieta

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius