-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Skerla: „Kauniečiai norėtų, kad naujo stadiono atidaryme būtų komanda iš Kauno“

Šiandien LFF Kauno treniruočių centro stadione susitiks Kauno rajono „Hegelmann“ ir „Panevėžio“ ekipos. Pergalės kaina – galimybė žaisti „Hegelmann LFF Taurės“ finale, kuris vyks naujame Kauno Dariaus ir Girėno stadione.
Andrius Skerla
Andrius Skerla / Elijaus Kniežausko nuotr.

Vietą finale jau užsitikrinę Lietuvos čempionai Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai laukia varžovų, kuriuos sužinos trečiadienio vakarą. Prieš artėjančias rungtynes fchegelmann.com pasikalbėjo su kauniečių strategu Andriumi Skerla ir „Panevėžio“ ekipos specialistu Gino Lettieri.

A.Skerla pokalbį pradėjo pozityviai ir prisiminė šeštadienį iškovotą pergalę rungtynėse su Futbolo akademija „Šiauliais“.

„Šeštadienį pasiekta pergalė prieš Saulės miesto ekipą mums labai svarbi ir tie trys taškai šiuo metu mums labai reikalingi. Tai pridės daugiau pasitikėjimo mūsų komandai, nes įžengėme į tokį laikotarpį, kai visos rungtynės ir kiekvienas taškas yra labai svarbus. Labai džiaugiuosi pergale ir nuotaikos rūbinėje yra geros. Suprantame ir žinome, kad pusfinalio rungtynės mums yra vienos svarbiausių šiais metais. Esame gerai pasiruošę psichologiškai bei su nekantrumu laukiame artėjančių rungtynių“, – šeštadienį vykusias rungtynes aptarė ir atmosfera komandoje pasidžiaugė treneris.

„Stebėjau „Panevėžio“ rungtynes su „Sūduva“ ir matau nemažai naujovių: yra nemažai naujų žaidėjų, matosi naujo trenerio įdėtas darbas. Nors jis ir neseniai atvykęs į komandą, tačiau pamačiau ir naujų principų žaidime, taktiniame išsidėstyme. Žinoma, tai gali keistis priklausomai nuo varžovų“, – teigė specialistas.

A.Skerla prisiminė ir prieš tai vykusias tris dvikovas su panevėžiečiais.

„Manau, kad bus labai sunkios ir įdomios rungtynės. Abi komandos nori patekti į finalą, tai yra prestižas kiekvienam klubui. Šį sezoną neįveikėme „Panevėžio“, nors ir žaidėme trejas rungtynes, tačiau visos jos buvo skirtingos. Pirmame susitikime, manau, kad turėjome žaidybinę persvarą ir rezultatas ne itin atspindėjo žaidimą, bet varžovas įmušė, o mes – ne. Kitos dvejos rungtynės buvo pakankamai lygios ir baigėsi logišku rezultatu. Sunku išskirti favoritą šiame susitikime. Galbūt turime privalumą, nes žaisime namuose ir darysime viską, kad iškovotume pergalę“, – teigė vilnietis.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Rungtynių akimirka
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Rungtynių akimirka

„Norėtųsi pakviesti, kad į stadioną ateitų kuo daugiau sirgalių, kuo daugiau žmonių iš Kauno. Galbūt kauniečiai norėtų, kad naujo stadiono atidaryme būtų viena komanda iš mūsų miesto. Būtų smagu, kad žmonės ateitų ir užpildytų šį nedidelį LFF Kauno treniruočių centro stadioną“, – kvietimu į rungtynes pokalbį užbaigė A.Skerla.

Tuo tarpu, kaip ir Andrius Skerla, taip ir „Panevėžio“ naujasis strategas italas Gino Lettieri pasidžiaugė atmosfera komandos viduje.

„Atmosfera komandoje yra gera. Žaidėjai puikiai dirba, tačiau sužaidėme dar tik vienerias rungtynes ir man dar reikia laiko“, – sakė dar vos vieneriose rungtynėse komandai vadovavęs strategas.

Pauliaus Židonio nuotr./Gino Lettieri
Pauliaus Židonio nuotr./Gino Lettieri

„Tai bus labai svarbios rungtynės, o aš tikiuosi taktinio susitikimo, nes pralaimėjusi komanda praranda galimybę žaisti finale“, – apie mačo svarbą kalbėjo 55-erių treneris.

Specialistas Gino Lettieri išsamiau aptarė ir laukiančią dvikovą su mėlynai baltais.

„Hegelmann“ yra labai gera komanda, turinti gerus žaidėjus bei gerą trenerį. Mums bus labai sunku laimėti, o žaisti ant dirbtinės vejos taip pat bus sudėtinga. „Hegelmann“ rungtyniauja ir treniruojasi šiame stadione, todėl mums bus svarbu kovoti iš visų jėgų“, – laukiančius sunkumus apibendrino Šveicarijoje gimęs ir Italijos pilietybę turintis strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius