Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„AC Milan“ klubo treneris Massimiliano Allegri: „Į kitą etapą turėjome patekti mes“

„Milan” klubo treneris Massimiliano Allegri po iškritimo iš UEFA Čempionų lygos turnyro kalbėjo, kad jo vadovaujama ekipa buvo verta patekti į ketvirtfinalį, bet to nepadarė dėl varžovus lydėjusios sėkmės.
Į ketvirtfinalį žengė Londono klubas.
Į ketvirtfinalį žengė Londono klubas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vakar Milano miesto komanda svečiuose žaidė atsakomąjį Čempionų lygos susitikimą su Londono „Tottenham”, kuris baigėsi lygiosiomis 0-0. Į kitą etapą bendru rezultatu 1-0 pateko „Spurs”.

„Mes sužaidėme puikias rungtynes Londone ir aš apgalvojęs abu mačus manau, kad mes turėjome patekti į ketvirtfinalį, nes buvome tikrai geresnė komanda“, – kalbėjo „Rossoneri” treneris.

„Deja, ta klaida, kurią mes padarėme pirmųjų rungtynių pabaigoje, mums kainavo patekimą į ketvirtfinalį. Londone mes padarėme viską ką galėjome, bet mums trūko tik paskutinio tikslaus smūgio”.

„Robinho ir Alexandre Pato šiose varžybose buvo tie žaidėjai, kurie turėjo progas pasižymėti, bet gaila, kad to nepavyko padaryti. Gaila ir dėl to, kad tokie puikūs žaidėjai negalės varžytis Čempionų lygos ketvirtfinalyje”.

„Šios rungtynės, nepaisant to, kad jos nebuvo laimėtos, mums turėtų suteikti jėgų puikiai žaisti kituose turnyruose. Vis tik dar reikia atsigauti p šio iškritimo, nes mes kovojome iki galo, bet teko pripažinti kito klubo pranašumą”.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius