Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anglija rami: „Baudinių serijai esame pasirengę ir fiziškai, ir psichologiškai“

Garethas Southgate'as sako, kad Anglijos rinktinė „fiziškai ir psichologiškai“ yra pasirengusi baudinių serijai. Dėl vietos pasaulio čempionato ketvirtfinalyje Anglija sekmadienį susikaus su Senegalu.

Treniruojama G.Southgate'o Anglijos rinktinė triskart dalyvavo baudinių serijose. 2018 metais pasaulio čempionate Rusijoje baudiniais įveikė Kolumbiją, o po metų Tautų lygoje – Šveicariją.

Vis dėlto labiausiai įsiminė nesėkmė 2020 m. Europos čempionato finale, kai anglai baudinių serijoje nusileido Italijai.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Garethas Southgate'as
AFP/„Scanpix“ nuotr./Garethas Southgate'as

„Esame pasiruošę [baudiniams]. Tam turėjome planą, kurio laikėmės. Esame laimėje dvi iš trijų baudinių serijų. Analizavome, kaip galėtume pagerinti savo pasirengimą, nors suprantame, kad labai daug įvairių aspektų lemia sėkmę tokiose serijose“, – spaudos konferencijoje kalbėjo G.Southgate'as.

„Mūsų tikslas – laimėti per 90 minučių ir išvengti pratęsimo. Bet jei prireiks, turime būti tam pasiruošę ir fiziškai, ir psichologiškai. Manau, kad esame“.

Paklaustas, ką labiausiai norėtų pagerinti žaidime, Anglijos rinktinės strategas pirštu dūrė į standartines situacijas.

„Standartinėse situacijose nesame tokie efektyvūs, kokie norėtume būti. Čia, nėra abejonės, turime dar labai daug erdvės tobulėjimui. Netgi išmetimuose iš užribio yra šlifuojamų detalių, ir visos pasaulio komandos stengiasi tai daryti“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Harry Kane'as
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Harry Kane'as

29-erių Harry Kane'as susižeidė pirmose turnyro rungtynėse, tačiau rinktinės lyderis, sako, yra pasirengęs atkrintamosioms.

Anglų žvaigždė čempionate įvarčiu dar nepasižymėjo.

„Būtų smagu čia sėdėti savo sąskaitoje turint 2 ar 3 įvarčius, tačiau reikalai grupių etape mums ir taip susiklostė neblogai“, – kalbėjo H.Kane'as.

„Įvarčiai yra tai, pagal ką mane pirmiausia vertins, tačiau aš esu ramus žmogus ir visada noriu padaryti viską, ką galiu, dėl komandos. Tikiuosi, aštuntfinalyje pavyks įmušti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius