Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atleido vadžias: čempionų titulą užsitikrinusį „Chelsea“ sutriuškino „West Brom“ futbolininkai

Anglijos čempionų titulą kišenėje turintis Londono „Chelsea“ pirmadenio vakarą gavo skaudų „West Brom“ futbolininkų antausį.
Premier lyga: „West Brom“ – Londono „Chelsea“
Premier lyga: „West Brom“ – Londono „Chelsea“ / „Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 12 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Turnyrinės lentelės viduryje esanti „West Brom“ ekipa savo žiūrovų akivaizdoje sutriuškino savo varžovus iš sostinės 3:0.

„West Brom“ komandai pavyko pelnyti greitą įvartį. 9-ąją minutę nuostabų įvartį pelnė Saido Berahino. Po 20 minučių aikštės šeimininkai sulaukė dar vienos „dovanėlės“, tik šį kartą iš teisėjo, kuris už nesportinį elgesį nusprendė Cescui Fabregasui parodyti raudoną kortelę.

Antrajame kėlinyje „West Brom“ tryško pasitikėjimu ir pelnė dar du įvarčius. Kėlinio pradžioje nuo 11 metrų žymos pasižymėjo tas pats S.Berahino, o galutinį tašką 60-ąją minutę padėjo Chrisas Bruntas.

Iki šio mačo trim įvarčiais „Premier“ lygoje Jose Mourinho buvo pralaimėjęs tik kartą – 2006-aisiais prieš „Middlesbrough“. 

„Chelsea“ klubui šis pralaimėjimas įtakos neturėjo, nes „mėlynieji“ jau yra užsitikrinę čempionų titulą. Tuo tarpu Vest Bromvičo vienuolikę nuo 12-os pozicijos skiria vienas taškas.

„West Brom“ 3 – 0 „Chelsea“
9' [1 – 0] S.Berahino
47' [2 – 0] S.Berahino (11m. baudinys)
60' [3 – 0] C.Brunt
29' C.Fabregas („Chelsea“) pašalintas iš aikštės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius