Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Bayern“ ilgai nelaukė – po antausio Paryžiuje Carlo Ancelotti parodytos durys

Po trečiadienį 0:3 pralaimėtų Čempionų lygos rungtynių „Paris St-Germain“ klubui, Miuncheno „Bayern“ klubo valdyba nusprendė atleisti trenerį Carlo Ancelotti.
C.Ancelotti ir Miuncheno „Bayern“ futbolininkai prieš kelias dienas apsilankė tradicinėje „Oktoberfest“ šventėje.
C.Ancelotti ir Miuncheno „Bayern“ futbolininkai prieš kelias dienas apsilankė tradicinėje „Oktoberfest“ šventėje. / „Scanpix“ nuotr.

58 metų italas „Bayern“ treniravo nuo praėjusio sezono pradžios, pakeitęs Pepą Guardiolą.

Su C.Ancelotti bavarai vėl tapo Vokietijos čempionais, bet Čempionų lygoje suklupo ketvirtfinalyje, o Vokietijos taurės varžybose – pusfinalyje.

Miuncheno komandai laikinai vadovaus asistentu dirbęs 40-metis Willy Sagnolis, buvęs „Bayern“ gynėjas.

Vokietijos pirmenybėse Miuncheno futbolininkai šį sezoną rikiuojasi treti, trimis taškais atsilikę nuo lyderės Dortmundo „Borussia“ komandos.

Per šešis pirmuosius mačus Bundeslygoje „Bayern“ pasiekė keturias pergales, vienas lygiąsias ir patyrė vieną pralaimėjimą.

Dar praėjusį savaitgalį C.Ancelotti su Miuncheno klubo vadovais kėlė alaus bokalą tradicinėje „Oktoberfest“ šventėje, bet šią savaitę staiga buvo atleistas.

Carlo tapo mano draugas ir liks draugas, bet mes turėjome priimti profesionalų sprendimą.

„Mūsų komandos pasirodymas nuo pat sezono pradžios neatitiko lūkesčių, – pareiškė „Bayern“ valdybos pirmininkas Karlas-Heinzas Rummenigge. – Norėčiau padėkoti Carlo už bendradarbiavimą. Carlo tapo mano draugas ir liks draugas, bet mes turėjome priimti profesionalų sprendimą.

Rungtynės Paryžiuje aiškiai parodė, kad mums reikia daryti išvadas.“

„Scanpix“ nuotr./C.Ancelotti (dešinėje), K.H.Rummenigge (viduryje) prieš kelias dienas apsilankė tradicinėje „Oktoberfest“ šventėje.
„Scanpix“ nuotr./C.Ancelotti (dešinėje), K.H.Rummenigge (viduryje) prieš kelias dienas apsilankė tradicinėje „Oktoberfest“ šventėje.

C.Ancelotti prieš tai treniravo Madrido „Real“, su kuriuo laimėjo Čempionų lygą 2014 metais. Jis yra triumfavęs elitiniame Europos futbolo turnyre ir su „Milan“ 2003 ir 2007 metais.

Būtent sėkmės Čempionų lygoje ir ieškojo „Bayern“, dar iki C.Ancelotti keturis kartus iš eilės laimėjęs Vokietijos pirmenybių auksą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius