-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brazilų legenda rungtynes Katare žiūrėjo viešbutyje

Brazilijos futbolininkai ketvirtadienį startavo pasaulio čempionate. Bet šios šalies futbolo legenda Ronaldo liko viešbutyje Dohoje. „Deja, mano COVID-19 testas buvo teigiamas“, – sakė garsusis brazilas, siuntęs linkėjimus komandai per instagramo paskyrą.

Richarlisonas sukūrė šedevrą ir dviem įvarčiais antrajame kėlinyje padėjo pasiekti Brazilijai pergalę pirmosiose pasaulio čempionato rungtynėse.

Brazilai 2:0 palaužė pirmąją mačo valandą kietai besigynusią Serbiją.

Du iš trijų visų laikų rezultatyviausių Brazilijos rinktinės futbolininkų yra Katare, bet vieno jų trūko „Lusail Iconic“ stadione.

46 metų Ronaldo, savo šalyje pramintas „O Fenomeno“, užsikrėtė koronavirusu ir užsidarė penkių dienų karantinui savo viešbučio Dohoje kambaryje.

„Praėjusią naktį pradėjau jausti simptomus, o šįryt pasidariau testą, kuris, deja, buvo teigiamas. Tačiau, kaip matote, viskas yra gerai. Esu tam, kad palaikyčiau komandą ir linkiu jai sėkmės“, – sakė Ronaldo.

Suprasti akimirksniu

Per savo karjerą, kurią baigė 2011 metais, Ronaldo yra pelnęs 62 įvarčius Brazilijos rinktinei (per 98 rungtynes).

Daugiau brazilams yra pelnę tik du puolėjai: legendinis Pele (77 įvarčiai per 92 rungtynes) ir ketvirtadienį žaidęs Neymaras (75 įvarčiai per 122 rungtynes).

AFP/„Scanpix“ nuotr./Neymaras
AFP/„Scanpix“ nuotr./Neymaras

Neymaras mače su Serbija nepasižymėjo, bet jis turi šansų aplenkti Pele įvarčių rikiuotėje, nes Brazilija gali eiti toli čempionate – ji laikoma turnyro favorite.

Neymaras veikiausiai užkops aukščiau ir kitame garbingame sąraše. Jis yra ketvirtas pagal sužaistas rungtynes Brazilijos rinktinėje (122).

Daugiausiai yra sužaidęs Cafu (142) ir Roberto Carlosas (125), bet pastarajam ant kulnų lipa ir kitas Katare esantis Brazilijos rinktinės žaidėjas Dani Alvesas, ketvirtadienį likęs ant atsarginių suolo, o penktas sąraše yra su serbais žaidęs Thiago Silva (110).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius