Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Chelsea“ triumfo atgarsiai – Edeno Hazardo atsisveikinimas ir trenerio viltis

Londono „Chelsea“ klubas, kuris šį sezoną baigė triumfu Europos lygoje, kitą sezoną gali atrodyti visiškai kitaip. Po septynerių metų klubą palieka jo veidas Edenas Hazardas, kuris po finalo nedrąsiai pripažino, kad tai buvo atsisveikinimas.
Edenas Hazardas
Edenas Hazardas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Chelsea“ Azerbaidžane vykusiame Europos lygos finale 4:1 sutriuškino „Arsenal“, o du įvarčius įmušė E.Hazardas.

28-erių belgas jau seniai buvo siejamas su Madrido „Real“ klubu, bet puolėjas norėjo pirma užbaigti sezoną su Londono klubu, kuriame praleido septynerius metus.

Po finalo rungtynių jis prabilo: „Manau, kad tai buvo atsisveikinimas, bet futbole niekada negali žinoti, kas įvyks.“

Apie puolėjo išvykimą kalbėjo ir treneris Maurizio Sarri: „Žinau, kad jis nori išvykti ir gerbiu jo sprendimą. Jis yra puikus žaidėjas. Aš užtrukau du ar tris mėnesius, kad jį suprasčiau kaip žmogų ir dabar suprantu, kad jis yra nuostabus žmogus. Jis yra nepaprastas žaidėjas. Edenas yra keistas berniukas, bet, kai jį supranti – tai neįtikėtina.“

Per 352 rungtynes Londono klube E.Hazardas įmušė 110 įvarčių. Į Londoną jis persikėlė iš Lilio ekipos už 32 mln. svarų sterlingų. Dabar belgo vertė kur kas solidesnė.

„Sprendimą priimsiu per artimiausias dienas. Iki šiol koncentravausi į finalą. Man laikas naujam iššūkiui. Mano svajonė buvo žaisti „Premier“ lygoje ir aš tai įgyvendinau viename iš didžiausių klubų“, – kalbėjo E.Hazardas.

Anglijos čempionu E.Hazardas tapo 2015 ir 2017 metais. Anglijos futbolo apžvalgininkai belgą vadina „talentingiausiu „Chelsea“ žaidėju klubo istorijoje“.

Pirmą titulą karjeroje iškovojęs „Chelsea“ treneris M.Sarri nėra tikras dėl savo ateities.

„Man reiks pasikalbėti su klubo atstovais ir susitarti, ką aš galiu „Chelsea“ ir ką šis klubas gali duoti man. Man patinka „Premier“ lyga ir man pasisekė, kad atsidūriau šiame klube, bet kiekvieno sezono pabaigoje reikia pasikalbėti. Mano nuomone, aš nusipelniau pasilikti, bet mano nuomonė nėra viskas“, – atvirai kalbėjo italas, prie klubo vairo stojęs praėjusią liepą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius