-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dar vienas įspūdingas mūšis „Premier“ lygoje: „Watford“ atėmė taškus iš „Liverpool“

Antroji naujojo Anglijos „Premier“ lygos diena padovanojo mums dar vieną rezultatyvų mūšį. „Liverpool“ ekipa išvykoje prieš „Watford“ dukart buvo atsiliekančiųjų vaidmenyje, atrodė, kad galiausiai laimės rungtynes, tačiau šeimininkai per pridėtą laiką išplėšė tašką.
Stefano Okaka
Stefano Okaka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Jau 8-ąją rungtynių minutę po greitos „Watford“ atakos Roberto Pereyra turėjo puikią progą pasižymėti, tačiau smūgį už vartų nukreipė gynėjas. Vis dėlto iškart krito įvartis – pakėlus kampinį laisvą plotą atradęs Stefano Okaka galva iš arti nukreipė kamuolį į vartus.

Praėjusį sezoną „Liverpool“ užbaigė nepraleidę įvarčio net 384 minutes iš eilės, tačiau serija baigėsi tik prasidėjus naujam sezonui.

„Liverpool“ pavyko rezultatą išlyginti dar pirmajame kėlinyje. 29-ąją minutę ideali Emre Cano ir Sadio Mane sienelė išvedė pastarąjį prieš vartus ir kamuolys skriejo į tinklą.

Vis dėlto lygus rezultatas buvo tik dvi su puse minutės. Netrukus „Watford“ ataka baigėsi Abdoulaye Doucoure smūgiu į tuščius vartus, kai „Liverpool“ gynėjai apmaudžiai suklydo, nesugebėdami išmušti kamuolio iš baudos aikštelės.

Antrąjį kėlinį „Liverpool“ sugebėjo pradėti aukšta nata ir netrukus ne tik išlygino rezultatą, bet ir išsiveržė į priekį.

Jau 55-ąją minutę komandos naujoko Mohamedo Salah uždirbtą 11 metrų baudinį realizavo Roberto Firmino, o po poros minučių jau brazilas asistavo M.Salah, kuris pelnė pirmąjį įvartį „Liverpool“ ekipoje.

Svečiai turėjo ir daugiau progų, tad gali kaltinti tik save, kad rungtynių „uždaryti“ nepavyko.

Teisėjui pridėjus penkias minutes „Watford“ gavo teisę kelti kampinį ir ketvirtąją pridėto laiko minutę Miguelis Britosas po sumaišties ties vartų linija nukreipė kamuolį į vartus.

„Liverpool“ gretose šiose rungtynėse nežaidė penktadienį klubo oficialiai pareikalavęs būti parduotas brazilas Philippe'as Coutinho.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius