Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dažnai to neišgirsi: Vladimiras Čeburinas kirto teisėjams dėl „atimtos pergalės“

Po lygiųjų 0:0 Šiauliuose „Žalgirio“ treneris Vladimiras Čeburinas išreiškė nusivylimą dėl jo komandai neįskaityto įvarčio.
Vladimiras Čeburinas
Vladimiras Čeburinas / nuotr. fkzalgiris.lt/Elvio Žaldario

Svarbiu momentu žalgiriečiams po Pauliaus Golubicko atakos 72 minutę įvartį pelnė Jurijus Kendyšas, tačiau įvartis buvo neįskaitytas dėl nuošalės.

„Įdomios rungtynės, buvo daug momentų. Žiūrovams rungtynės turėjo būti įdomios. Taip pat norisi pasakyti vieną dalyką. Tai jau susikaupė. Nors klubo politika – nekomentuoti teisėjavimo, tačiau atimti pergalę – tai jau per daug. Nekalbame apie korteles ar kitus dalykus. Mūsų politika – žaisti aikštėje, o ne vertinti, tačiau reikia priimti kažkokius sprendimus, nes to jau per daug“, – kalbėjo treneris.

Paklaustas apie fizinę komandos būklę, jis atsakė: „Stengsimės daryti viską, kad kitose rungtynėse komanda būtų kuo geresnėje būklėje. Suprantama, jog nuovargis susikaupia žaidžiant rungtynes kas kelias dienas. Tačiau to norėjome, patekti į tokį lygį, kad būtų tos tarptautinės rungtynės. Tačiau gauti tokį energijos užtaisą kai iš tavęs atima pergalę… Tai negatyviai atsiliepia atsistatymui. Tas akivaizdu. Mes ruošimės kaip galime, nes ateis mūsų aistruoliai. Futbolo mylėtojai ateis pasižiūrėti į tas rungtynes. Laukia įdomi dvikova su Švedijos čempionais.“

VIDEO: Čeburin | Trenerio komentaras | Interview | Šiauliai - Žalgiris | Optibet A lyga [CC]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius