Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Diego Maradona įgėlė savo buvusiai komandai ir Cristiano Ronaldo

Kalbėdamas su žurnalistais Argentinos futbolo legenda Diego Maradona išreiškė aštrią nuomonę apie vieną didžiausių sandorių futbolo istorijoje.
Diego Maradona
Diego Maradona / „Scanpix“ nuotr.

„Napoli“ klubas, kuriame D.Maradona žaidė geriausiais savo karjeros metais, praėjusią vasarą pardavė puolėją Gonzalo Higuainą kitai Italijos komandai Turino „Juventus“ už 90 mln. eurų.

Paklaustas apie didžiausią sandorį Italijos futbole, 56 metų argentinietis tvirtino, jog būtų pasielgęs kitaip nei „Napoli“ prezidentas Aurelio de Laurentiis.

„Dar praėjusį sezoną sakiau, kad G.Higuaino 36 įvarčiai yra stebuklas ir de Laurentiis žinos, kaip jį parduoti, nes jis parduotų ir savo žmoną, – interviu „Sky Italia“ juokavo D.Maradona. – Jis pamatė, kad „Juventus“ reikia puolėjo ir jį pardavė.

Aš manau, kad tokius sprendimus reikia priimti širdimi. Aš pasilikau su „Napoli“, o G.Higuainas perėjo į „Juventus“.

Laikai pasikeitė. Savo laiku rinkausi marškinėlius. Dabar jie renkasi pinigus.“

Kino pavasario nuotr./Filmo „Maradona. 1986-ieji“ kadras
Kino pavasario nuotr./Filmo „Maradona. 1986-ieji“ kadras

D.Maradona žaidė „Napoli“ klube 1984–1991 metais, tuomet perėjęs į Italijos klubą iš „Barcelona“ už sumą, tolygią 8 mln. eurų.

„Napoli“ kitų metų pradžioje – vasario 15 dieną Madride ir kovo 7 dieną Neapolyje – Čempionų lygos aštuntfinalyje žais su Madrido „Real“, kuriame rungtyniauja geriausiu pasaulio futbolininku šiemet pripažintas Cristiano Ronaldo.

„Norėčiau, kad šios rungtynės vyktų dabar, – sakė D.Maradona. – Cristiano Ronaldo šiuo metu nėra geros sportinės formos, o „Napoli“ žaidžia gerai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius