Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Jankauskas liūdnai konstatavo: „Turime užsidaryti ir daug dirbti“

Lietuvos rinktinės treneris Edgaras Jankauskas po dar vieno skaudaus pralaimėjimo Slovėnijos rinktinei pripažino, jog jo komanda nesusitvarkė su varžovais, kurie buvo galva aukštesni.
Edgaras Jankauskas
Edgaras Jankauskas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Slovėnai po pirmojo kėlinio pirmavo 1:0, o po pertraukos svečiams įsūdė dar tris įvarčius, kurie palaužė Lietuvos rinktinę ir toliau paliko penktoje pasaulio čempionato atrankos grupės vietoje su penkiais taškais.

„Tai labai skaudus rezultatas. Neišėjo mums rungtynės, neišėjo pradžia. Jautėsi nervingumas, nesusitvarkėme su kamuoliu ir savo galva. Deja, bet tokia yra realybė, ir aikštė parodo mūsų vietą. Reikia pripažinti, kad pralaimėjome kur kas stipresnei komandai“, – sakė E.Jankauskas.

„Aišku, vienuolikos metrų baudiniai išmušė komandą iš vėžių, bet jei norime žaisti tokiame lygyje, mes privalome atsitiesti greičiau. Mums labai daug ko trūksta, mums reikia labai daug dirbti – pradedant nuo trenerio, baigiant žaidėjais“, – įsitikinęs treneris.

Strategas nenorėjo išsiplėsti apie abiejų vienuolikos metrų baudinių situacijas ir teigė, kad žaidimas aikštėje atspindėjo Lietuvos pajėgumą:

„Pagal žaidimą mes pamatėme, kad nusileidžiame Slovėnijai. Mums reikia užsidaryti ir daug dirbti, kad pasiektume jų lygį. Šiandien jie už mus yra stipresni.“

VIDEO: Edgaras Jankauskas: „Reikia užsidaryti ir daug dirbti“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius