Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fantastiškai atrodantis „Man City“ vidurio gynėjų duetas atvedė į pergalę prieš „plaktukus“

„Manchester City“ gynybą cementuojantys vidurio gynėjai Rubenas Diasas ir Johnas Stonesas šiame „Premier“ lygos sezone tapo nesustabdoma jėga savo baudos aikštelėje, o 26-ajame ture įvarčiais prisidėjo ir prie svarbios „miestiečių“ pergalės rezultatu 2:1 prieš Londono „West Ham“.
Rubenas Diasas ir Johnas Stonesas
Rubenas Diasas ir Johnas Stonesas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tikru Pepo Guardiolo atradimu šiame sezone tapusi vidurio gynėjų pora tuščių vartų „Etihad“ stadione išlaikyti šeštadienio popietę nesugebėjo, tačiau tai kompensavo įvarčiais į varžovų vartus.

30 min. juvelyrinį tolimą perdavimą įkertančiam Rubenui Diasui atliko Kevinas De Bruyne, o portugalas galva kamuolį patupdė į svečių vartus – 1:0.

Prieš pat kėlinio pabaigą rezultatyvų išpuolį surengė ir „plaktukai“ – atakos smaigalyje atsidūręs Michailas Antonio 43 min. rezultatą išlygino.

Lemiamą ir galutinį žodį šiame mače tarė Johnas Stonesas, 80 min. pasižymėjęs po Riyaho Mahrezo perdavimo.

Portugalo ir anglo pora šiame sezone kartu pradėjo 16 rungtynių ir pasižymėjo 5 tiksliais smūgiais bei net 13-oje mačų nepraleido įvarčio.

Prie „Premier“ lygos titulo sparčiai artėjantiems „miestiečiams“ tai buvo jau 14-oji pergalė paeiliui „Premier“ lygoje ir 19-oji įskaitant ir kitus turnyrus.

„Man City“ paskutinį kartą lygiosiomis sužaidė praėjusių metų gruodžio 15-ąją, o pralaimėjo – 2020 metų lapkričio 21-ąją.

Nepaisant pralaimėjimo „West Ham“ toliau žaidžia labai solidų sezoną ir su 45 taškais yra ketvirti. Nuo pirmaujančio Mančesterio klubo juos skiria 17 taškų.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius