Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Fortūnos kaina – „Leicester“ sirgaliai piktinasi penkiaženklėmis bilietų kainomis

„Leicester City“ futbolo klubas artėja prie didžiausio futbolo istorijoje stebuklo, tačiau milžiniškas susidomėjimas klubu jau atsisuko prieš ištikimus sirgalius. Bilietų kainos į gegužės 7-osios rungtynes, kurios potencialiai gali būti triumfo „Premier“ lygoje akimirka, išaugo iki milžiniškų.
„Leicester City“ sirgaliai
„Leicester City“ sirgaliai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Paskutines šio sezono rungtynes namų stadione bus žaidžiamos su Liverpulio „Everton“ ekipa gegužės 7 dieną. Nors Lesterio ekipa teoriškai čempione gali tapti ir anksčiau, tačiau didesnė tikimybė atrodo triumfas namuose.

Pirmadienį visi bilietai į mačą su „Everton“ buvo parduoti vos per 90 minučių. Lesterio „King Power“ stadionas talpina 32,5 tūkst. žiūrovų.

Ištikimiausius Lesterio ekipos sirgalius ypač papiktino ne tiek negalėjimas įsigyti bilietų, kiek jų kainos jau po kelių valandų nuo pardavimo pabaigos. Perpardavinėtojai internete už bilietą prašo nuo 3000 iki net 15 000 svarų sterlingų.

Per likusias penkerias rungtynes „Leicester“ futbolininkams reikia pasiekti tris pergales ir, nepriklausomai nuo kitų rezultatų, klubas taptų čempionu. Jeigu Lesterio ekipa laimės artimiausias dvejas rungtynes (su „West Ham“ ir „Swansea“ namuose), o „Tottenham“ pralaimės „Stoke“, lapės taps čempionais anksčiau.

Ilgamečiai „Leicester“ sirgaliai, jau prieš sezoną pirkę sidabrinio ir auksinio lygios narystes, piktinasi neturėję galimybių įsigyti bilietų į mačą su „Everton“.

„Gėdinga yra tai, kad bent pusė žmonių, kurie įsigijo bilietus, netrukus juos už išpūstas kainas perparduos. Mes, tikri fanai, kuriems nepigus ir 50 svarų bilietas, neturime galimybės pamatyti rungtynių. Jeigu klubui tikrai rūpi jo sirgaliai, reikia užkirsti kelią perpardavinėtojams ir skirti bilietus tiems sirgaliams, kurie nori tiesiog pamatyti rungtynes, o ne uždirbti iš klubo sėkmės“, – BBC cituoja „Leicester“ sirgalę Emilia Woch.

Pagal Jungtinės Karalystės įstatymus, nesankcionuotas bilietų į futbolo rungtynes perpardavinėjimas yra kriminalinis nusikaltimas. „Leicester“ ekipa žada užkirsti tam kelią.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius