-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išvengė bėdų: dviem įvarčiais atsilikęs „Man City“ išlieka padėties šeimininku

„Manchester City“ klubas buvo arti to, kad stipriai susikomplikuotų savo padėtį kovoje dėl Anglijos „Premier“ lygos titulo, bet sėkmingas antras kėlinys Londone leido Pepo Guardiolos komandai išlaikyti situacijos kontrolę.
Pepas Guardiola
Pepas Guardiola / Scanpix/Action Images via Reuters nuotr.

„Miestiečiai“ svečiuose 2:2 sužaidė su Londono „West Ham United“, nors po pirmojo kėlinio atsiliko dviem įvarčiais.

„Plaktukai“ į priekį išsiveržė 24-ą minutę, kai Jarrodas Bowenas apsivarė „Man City“ vartininką Edersoną ir pasiuntė kamuolį į tinklą.

Tas pats futbolininkas skirtumą padvigubino 45-ą minutę, o „Man City“ į pertrauką išėjo atsilikdamas 0:2 ir stipriai sukomplikuodamas savo padėtį.

Vis dėlto antrame kėlinyje Mančesterio klubas atsitiesė.

Pirmą įvartį „miestiečiai“ pasiekė sužaidus vos tris minutes antrajame kėlinyje, kai klastingu smūgiu kamuolį į vartus nukreipė Jackas Grealishas.

Rezultatą „Man City“ išlygino sėkmės dėka – 68-ą minutę po Riyado Mahrezo pakelto baudos smūgio kamuolį į savo vartus nukreipė „West Ham“ žaidėjas Vladimiras Coufalas.

86-ą minutę „Man City“ galėjo išplėšti ir pergalę, kai už pražangą prieš Gabrielį Jesusą buvo skirtas baudinys į „West Ham“ vartus, bet jo nerealizavo R.Mahrezas – kamuolį atrėmė vartininkas Lukaszas Fabianskis.

Tašką iškovojęs „Man City“ iš viso turi 90 taškų likus vienam turui ir jau antradienį gali tapti „Premier“ lygos nugalėtoju, jei „Liverpool“, turintis 86 taškus, nusileis „Southampton“.

Jeigu taip nenutiks, „Man City“ paskutiniame ture prieš Birmingamo „Aston Villa“ reikės pergalės – ji garantuotų „miestiečiams“ antrą Anglijos čempionų titulą iš eilės.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius