Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Italijos futbolo legenda ruošiasi atsisveikinimui: „Noriu atsisveikinti gražia nata“

Italijos rinktinės gynėjas 37 metų Giorgio Chiellini baigs karjerą nacionalinėje komandoje po draugiškų rungtynių su Argentina birželį.

Italai nepateko į pasaulio čempionatą Katare ir G.Chiellini nusprendė, kad atėjo metas atsisveikinti. Turino „Juventus“ klubo žaidėjas apie tai papasakojo pirmadienį po „Serie A“ rungtynių prieš „Sassuolo“.

„Pasakysiu „viso gero“ rinktinei „Wembley“ stadione, kuriame patyriau savo karjeros viršūnę, tapęs Europos čempionu. Noriu atsisveikinti su Azzurri gražia nata. Tai tikrai bus paskutinės rungtynės Italijos rinktinėje“, – DAZN sakė gynėjas.

116 rungtynių nacionalinėje komandoje yra sužaidęs G.Chiellini, jis dalinasi penktą vietą dagiausiai kartų rinktinės marškinėlius vilkėjusių futbolininkų sąraše su Andrea Pirlo. Juodu lenkia tik Daniele De Rossi, Paolo Maldini, Fabio Cannavaro ir Gianluigi Buffonas.

Dėl klubinės karjeros G.Chiellini dar nėra tvirtai apsisprendęs.

Mano meilė „Juventus“ niekada nesibaigia ir niekada nesibaigs

„Mano meilė „Juventus“ niekada nesibaigia ir niekada nesibaigs. Žinoma, nuo dabar iki sezono galo turiu viską įsivertinti, pasikalbėti su šeima. Pasiekime ketvirtą vietą Italijos čempionate, laimėkime taurę, o tuomet matysime, kas geriausia visiems.

Panašiai buvo ir praėjusią vasarą. Turėjau laiko ir nepasirašiau naujos sutarties iki Europos čempionato. Būnant mano amžiaus, negali žiūrėti labai toli į priekį, bet tai natūralu. Viskas yra gerai“, – pasakojo G.Chiellini.

Dabar „Juventus“ klubas kovoja dėl Čempionų lygos pozicijų „Serie A“ ir lenkia penktoje vietoje esančią „Roma“ aštuoniais taškais. „Coppa Italia“ finale prieš Milano „Inter“ Turino komanda žais gegužės 11-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius