Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įtūžęs Antonio Conte: „Teisėjas mūsų negerbė“

Milano „Inter“ trečiadienio vakarą Čempionų lygos rungtynėse pirmavo, bet galiausiai 1:2 krito prieš „Barcelona“ ekipą, o italų treneris Antonio Conte po susitikimo neslėpė nepasitenkinimo teisėjų darbu.
Antonio Conte
Antonio Conte / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Lautaro Martinezas jau pirmosiomis rungtynių minutėmis išvedė „Inter“ į priekį, bet antrajame kėlinyje Luisas Suarezas mušė dukart ir nukalė „Barcelona“ ekipai pergalę.

Dar rungtynių metu A.Conte buvo įspėtas arbitrų dėl savo elgesio. Treneris buvo įsitikinęs, kad teisėjas privalėjo skirti 11 metrų baudinį už pražangą prieš Stefano Sensi baudos aikštelėje.

„Mes nusipelnėme daugiau. Esu susinervinęs, nes mačiau atvejų, kurie man nepatiko. Buvo dalykų, kurie man nepatiko nuo pačios rungtynių pradžios, tačiau nenoriu apie tai kalbėti. Ant suolo mes tai jautėme.

Ką man pasakė teisėjas? Nieko. Jis priėjo mane įspėti ir pasakė, kad mane išvys į tribūnas, jei turės tam dar vieną galimybę.

Ant teisėjų marškinėlių parašytas žodis „pagarba“ ir tai vienintelis dalykas, kurio aš prašiau. Jie privalo gerbti tuos, kurie žengia į aikštę ir bando būti geresni nei kita komanda. Pagarba turi būti abipusė.

Ant teisėjų marškinėlių parašytas žodis „pagarba“ ir tai vienintelis dalykas, kurio aš prašiau

Aš kalbu apie teisėją, dirbusį Čempionų lygos finale, aukščiausios klasės teisėją, kuriam „Camp Nou“ tribūnos įtakos daryti neturėtų.

Nenoriu teisinti savo komandos, tiesiog kalbu apie tai, ką jaučiu pats, ką jaučiau nuo pat rungtynių pradžios“, – ilgą monologą išsakė A.Conte.

Šis pralaimėjimas reiškia, kad „Inter“ komanda yra pralaimėjusi trejas iš eilės išvykos rungtynes Čempionų lygoje, o tokio blogo pasiekimo Milano klubas dar nėra turėjęs.

„Šiandienos pralaimėjimas buvo nepelnytas. Išsilaižysime žaizdas ir dirbsime, kad būtume dar stipresni“, – sakė A.Conte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius