Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip mūšio lauke: „Sūduvos“ pergalė prieš „Kauno Žalgirį“ pažymėta muštynėmis

Futbolo šventė įvyko Marijampolėje pirmadienio vakarą. Šalies čempionė Marijampolės „Sūduva“ namuose priėmė „Kauno Žalgirį“, o savo komandą pagaliau galėjo palaikyti ir ribotas skaičius sirgalių. Šalies čempionai įveikė svečius iš laikinosios sostinės 1:0.

Po karantino abiems komandoms tai buvo pirmosios rungtynės, tad žaidybinio broko netrūko. Netrūko ir kietos kovos aikštelėje.

Dar pirmajame kėlinyje, sužaidus kiek daugiau nei pusvalandį, „Kauno Žalgirio“ gynėjas Rudinilsonas alkūne užvožė Mihretui Topčagičiui į veidą. Tiesa, teisėjai šio epizodo nematė, tad žalgirietis kortelės išvengė.

Antrajame kėlinyje dar vienas grubus epizodas eliminavo „Sūduvos“ naujoką Glebą Kluškiną iš rungtynių. Simonas Urbys taip užvažiavo latviui per kojas, kad šis aikštę paliko tik padedamas komandos draugų.

Į priekį aikštės šeimininkai išsiveržė 68-ąją rungtynių minutę. Standartinių situacijų išpildymu garsėjanti „Sūduva“ išnaudojo kampinį, kurio metu galva kamuolį į vartus nukreipė Povilas Leimonas.

75-ąją minutę aikštė virto bokso ringu. Po grubios Jurijaus Bušmano pražangos P.Leimonas trenkė šiam ranka į veidą ir įsiplieskė masinės grumtynės.

Į aikštę nuo suolo šoko ir jau pakeistas M.Topčagičius – jis ėjo pratęsti santykių aiškinimąsi su Rudinilsonu. „Sūduvos“ puolėjui teisėjas parodė raudoną kortelę. P.Leimonas, Rudinilsonas, J.Bušnanas buvo įspėti geltonomis kortelėmis.

„Kauno Žalgiris“ itin pavojingų progų iki rungtynių pabaigos taip ir nesukūrė.

„Sūduva“ su 6 taškais pirmauja A lygoje, „Kauno Žalgiris“ turi 3 taškus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius