Kontrolinėse A lygos komandų rungtynėse „Trakai“ sutriuškino „Šiaulius“

Trečią pergalę priešsezoninėse rungtynėse iškovojo „Trakų“ klubas, kuris namie 4:1 nugalėjo sustiprėjusią „Šiaulių“ komandą.
„Trakų“ žaidėjai
„Trakų“ žaidėjai / fkt.lt

Abi ekipos susitikimo pradžioje nespindėjo ir žaidė gana pasyviai, tačiau greitas įvartis į „Trakų“ vartus, situaciją pakeitė. Po jo trakiškiai sužaidė puikią atkarpą, dar iki pertraukos ne tik išlyginę rezultatą, tačiau jį persvėrę savo komandos naudai.

Sužaidus maždaug pusvalandį, D.Česnauskis atidavė kamuolį A.Byčionokui, pastarasis sužaidė sienelę su L.Kochanausku, o šis įmušė įvartį. L.Kochanauskas daug prisidėjo ir antrojo „Trakų“ įvarčio. Jis po greitos atakos „permetė“ kamuolį per varžovų gynėjus, šis atiteko A.Gurenkai, o pastarasis, nenuleisdamas kamuolio ant žemės, atidarė savo įvarčių sąskaitą senosios sostinės riterių komandoje.

Antrajame rungtynių kėlinyje „Šiaulių“ strategas Tomas Ražanauskas pakeitė pagrindinius žaidėjus, tad „Trakams“ buvo dar lengviau.

Trečiasis įvartis priklauso A.Lipskiui bei D.Česnauskiui. Pirmasis, sėkmingai išlaukęs komandos draugo kirtimo į baudos aikštelę, atidavė šiam kamuolį, o antrasis – skersavo bei padėjo „Šiaulių“ gynėjui įsimušti įvartį į savo vartus.

Ketvirtasis „Trakų“ įvartis buvo įmuštas po standartinės situacijos. Atlikdamas baudos smūgį A.Byčioniokas pataikė į sienelę, o prie atšokusio kamuolio pirmas suskubo L.Klimavičius. Grustyje jis smūgiavo ir kamuolys dar kartą atsidūrė vartų tinkle.


Kitas priešsezonines rungtynes „Trakai“ žais šį šeštadienį Marijampolėje su Talino „Levadia“. Tuo tarpu „Šiauliai“ šeštadienį namie žais su Pakruoju „Kruoja“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius