Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lemiamose rungtynėse „Sūduvą“ palaikys 4 tūkst. sirgalių, premjeras ir rinktinės vedlys

Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkai ketvirtadienį namuose žais bene svarbiausias rungtynes savo karjerose, kai 20:30 val. susitiks su Razgrado „Ludogorec“ ekipa. Šias rungtynes Marijampolėje stebės ne tik Lietuvos rinktinės treneris Edgaras Jankauskas, bet ir vienas valstybės vadovų – premjeras Saulius Skvernelis.
„Sūduva“
„Sūduva“ / 15min koliažas

Ministro pirmininko oficialioje darbotvarkėje nuo 15 valandos numatytas darbo vizitas Marijampolės Jono Totoraičio progimnazijoje bei pataisos namuose.

Pasibaigus oficialiam darbo vizitui S.Skvernelis pasuks į Marijampolės „Arvi“ stadioną, kur ir stebės istorinėmis galinčias tapti „Sūduvos“ ir „Ludogorec“ rungtynes.

Po pralaimėjimo išvykoje 0:2 šeimininkams ketvirtadienį reikės nedidelio stebuklo – pergalės bent tokiu pačiu skirtumu. Tokiu atveju būtų žaidžiamas pratęsimas, o po to mušami 11 metrų baudiniai.

15min žiniomis, Lietuvos klubą palaikys ir nacionalinės rinktinės treneris Edgaras Jankauskas. Jis interviu 15min gyrė „Sūduvą“ už puikų sezoną Europoje.

Marijampolės ekipą stadione ketvirtadienio vakarą palaikys virš 4000 žiūrovų. Klubas į rungtynes nemokamai įleis ir socialinės globos namų auklėtinius, kareivius bei „Sūduvos“ futbolo akademijos auklėtinius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius