Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijos didvyris po rungtynių atskleidė: „Pralaimėjau lažybas L.Messi“

Lenkija pralaimėjo paskutines pasaulio futbolo čempionato grupių etapo rungtynes, bet vis tiek iškopė į kitą varžybų etapą. Pagrindiniu to „kaltininku“ tapo fantastiškai žaidęs vartininkas Wojciechas Szczesny, po mačo pripažinęs, jog pralaimėjo lažybas Argentinos žvaigždei Lioneliui Messi.

Lenkijos rinktinė paskutinėse grupių etapo rungtynėse 0:2 nusileido Argentinai ir surinkusi tiek pat taškų su Meksika, aplenkė lotynų amerikiečius tik dėl geresnio įvarčių santykio bei žengė į aštuntfinalį.

Vis dėlto lenkams galėjo būti riesta, jei ne W.Szczesny stebuklai aikštėje.

Turino „Juventus“ vartų sargas atrėmė net 11 argentiniečių smūgių, įskaitant ir L.Messi muštą baudinį pirmojo kėlinio pabaigoje.

11 m baudos smūgis į lenkų vartus buvo skirtas po VAR peržiūros, kai arbitras iš Nyderlandų nustatė W.Szczesny pražangą prieš L.Messi – siekdamas kamuolio lenkas trenkė ranka per veidą argentiniečiui.

Kaip po mačo atskleidė lenkų vartininkas, teisėjui Danny Makkelie sprendžiant, ar skirti baudinį į Lenkijos vartus, futbolininkai spėjo susilažinti.

„Kalbėjomės prieš baudinį ir aš pasakiau, kad statau 100 eurų, jog teisėjas neskirs baudinio, – po mačo lenkas sakė savo šalies televizijai TV2. – Taigi pralaimėjau lažybas prieš Messi.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Wojciechas Szczesny
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Wojciechas Szczesny

Geros nuotaikos nepaisant pralaimėjimo nestokojęs vartininkas pokštavo, jog už tokių dalykų atskleidimą jam gali būti riesta.

„Nežinau, ar tai leidžiama pasaulio čempionate – turbūt už tai būsiu diskvalifikuotas! – juokėsi W.Szczesny. – Bet dabar man tai nerūpi.“

Lenkijos didvyris, atrėmęs L.Messi smūgį staigiu rankos mostu, pripažino, kad neketina išmokėti argentiniečiui pralaimėtos lažybų sumos.

„Neketinu mokėti, nes jam nerūpi 100 eurų. Turbūt jis turi pakankamai pinigų“, – teigė lenkų vartininkas.

Neketinu mokėti, nes jam nerūpi 100 eurų.

W.Szczesny šiame čempionate išsiskyrė tuo, jog atrėmė jau antrą baudinį – ankstesnėse rungtynėse jis sulaikė ir Saudo Arabijos žaidėjo Salemo Al-Dawsari smūgį, leisdamas Lenkijai laimėti 2:0.

„Man dukart pasisekė šiame čempionate. Tai puikus momentas mano karjeroje, pasaulio čempionatas yra ypatingas. Be abejo, į atremtus baudinius įeina darbas, bet tam, kad atlaikytum Messi smūgį, tau turi ir pasisekti“, – pripažino lenkas, kalbėdamas su „RAI Sport“.

W.Szczesny ir kiti Lenkijos futbolininkai aštuntfinalio rungtynes žais sekmadienį, kai mėgins nukarūnuoti pasaulio čempionę Prancūziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius