Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lyderį praradę „Leeds United“ atėmė taškus iš T.Tuchelio kariaunos

Pastaruoju metu stringanti „Leeds United“ ekipa šeštadienį pasiekė pozityvų rezultatą mače su Londono „Chelsea“ – sužaidė rezultatu 0:0. Tiesa, Marcelo Bielsos šeštadienio popietę kiek apkartino lyderio trauma.
Patrickas Bamfordas
Patrickas Bamfordas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmojo kėlinio pradžioje kamuolys net dukart atsitrenkė į vartų konstrukciją.

Iš pradžių „Leeds United“ vos kurioziškai neįsimušė į savo vartus, kuomet kamuolys nuo vieno iš šeimininkų gynėjų galvos atsimušė į skersinį.

Po kelių akimirkų skersinis sudrebėjo ir kitoje aikštės pusėje – Tyleriui Robertsui iki įvarčio pritrūko kelių centimetrų.

Marcelo Bielsai dar pirmajame kėlinyje teko atlikti priverstinį keitimą, kai susitikimo tęsti nebegalėjo vienas rezultatyvių pirmenybių futbolininkų Patrickas Bamfordas. Puolėjas su 13 tikslių smūgių rezultatyviausiųjų sąraše yra ketvirtas.

Antrajame kėlinyje abi ekipos turėjo pavojingų progų, tačiau pavyzdingai dirbo tiek Illanas Meslier, tiek ir Edouardas Mendy, o rungtynės baigėsi nulinėmis lygiosiomis.

„Chelsea“ vadovaujant Thomasui Tucheliui per 12 rungtynių vis dar nėra patyrusi pralaimėjimo. Su 51 taškais „mėlynieji“ yra ketvirti.

„Leeds United“ (36 tšk.) rikiuojasi 11-oje vietoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius